maanantai 11. tammikuuta 2010

Design Team leiskoja

Viikonloppuna leikin ihanalla Heinikan Design Team paketilla. Tällä kertaa paketista löytyi muun muassa October Afternoonin Road Map sarjaa. Tässä ensimmäiset paketista syntyneet leiskat.


Minäkin nyt sitten valitsin teemasanan vuodelle 2010. Ehkä kirjoitan vielä kuvan alle pienen tarinoinnin siitä, miksi juuri tämä sana mutta toistaiseksi nyt ilman sen kummempia selvityksiä. Erilaiset viivoitukset ja ruudukot miellyttää mun silmää nyt todella paljon ja niistä saa mielestäni kivoja taustoja leiskoille. Lisäksi niihin on sitten helppo kirjoitella tarinointiakin kun viivat on valmiina ;)

Nuo aakkostarrat siirtyivät kyllä rytinällä meikäläisen suosikkien listalle! Tykkään kivasta fontista ja kirjainten koosta. Lisäksi kirjaimia on arkissa todella paljon, mikä on tietysti iso plussa :)

Tarvikkeet Heinikasta:
-October Afternoon Road Map: Sundowner Motel paperi
-October Afternoon Mini Market kirjaintarrat ja ympyrätarra
-Kukat
-Chipboardkuviot
-Napit
-Kuplatarrat

Omista tarvikkeista Sassafras Lass kirjaintarrat ja nuoli.


Tässä leiskassa hyödynsin paperin molempia puolia sekä yläreunan repeämässä että paperisuikaleen reunan taitoksessa. Erilaisilla taitoksilla ja repeämillä saa kivaa kivaa pientä jujua leiskaan ja tähän tarkoitukseen kaksipuoliset paperit ovat aivan loistavia. Karttapaperi sopi mielestäni hyvin autoaiheeseen.

Tarvikkeet Heinikasta:
-October Afternoon Road Map: Shady Lane Rv Park ja saman sarjan Skyline Motor Inn paperit
-October Afternoon Mini Market kirjaintarrat
-Chipboardkuviot

Omista tarvikkeista Teresa Collins kalvo ja Kaiser Craftin akryylimaali.


Tämä leiska oli ensimmäinen, jonka DT-paketista tein ja ideana tässä oli leikitellä erilaisilla koristerykelmillä ja jättää leiska muuten simppeliksi. Kuvan alta paljastuu kääntämällä piilotettu tarinointi.

Tarvikkeet Heinikasta:
-October Afternoon Road Map: Blue & White Motel paperi
-October Afternoon Mini Market kirjaintarrat
-October Afternoon tarrat
-Napit
-Kukat
-American Crafts nauha
-Kuplatarrat

Omista tarvikkeista American Crafts kartonki.

Tykkäsin paketin papereista kovasti vaikka ne olivatkin minulle väriensä puolesta hieman haastavia. Haastetta myös riittää vielä, koska kaikki paperit ovat kaksipuoleisia ;) Saas nähdä mitä niistä vielä syntyykään!

7 kommenttia:

elina. kirjoitti...

upeita töitä! kivoja koristerykelmiä, asetteluja, ihanaisia papereita ja värejä. silmä lepää näissä!

Triin kirjoitti...

hienot sivut olet saanut aikaiseksi

xing kirjoitti...

Nuo aakkostarrat olivat aivan ihanuuksia <3

ninarsku kirjoitti...

hienoja kaikki! Autoleiska on kuitenkin suosikkini, mulla on joku outo fiksaatio autoihin.. Rykelmäisyydestä tykkään minäkin, ihan sinämäisiä sivuja ovat!

Veeruliiru kirjoitti...

Toinen toistaan kivempia sivuja!!! Mun suosikiksi nousi kuitenkin tuo "venla", ehkä juuri noiden koristerykelmien takia...
Mä lovetan kanssa noita OA:n uusia kirjaintarroja, just hyviä ihan kaikkeen! =)

Anski kirjoitti...

Uuh, ihania & upeita! Tykkään siitä miten saat sivuihin samaan aikaan sekä runsautta että ilmavuutta! Koristerykelmät näyttävät ihanille.

Laura kirjoitti...

tosi ihania on kaikki kolme! Minäkin tykkään noista OA aakkosista vaikka jätinkin ne vielä kauppaan kun rahat on ihan liian vähissä. mutta tulihan niitä hipelöityä kyllä liiankin kanssa. hihii!