torstai 21. tammikuuta 2010

Inspiroidu #90 Sisustus- ja asuntounelmia

Eilen kun vähän valitti ettei ole aikaa skräpätä niin järjestyi kuin taikaiskusta tälle päivälle ylimääräinen vapaapäivä :) Ei varmaan tarvi sanoa mihin kulutin eilisen illana ja tämän aamun?

Mulla oli aikamoinen vauhti päällä kun istuin pöydän ääreen papereiden ja valokuvien kanssa. Aloitin leiskalla tämän viikon Inspiroidu-haasteeseen, jossa skräpättiin sisustus- ja asuntounelmia. Aika passeli aihe mulle näin muuton keskellä ;) Ensimmäisestä leiskasta tuli tosi kiva ja sitä oli hauska tehdä. Tein sen kuvia vaille valmiiksi mutta sitten en löytänytkään niitä kuvia mistään! Pari päivää sitten mulla oli näpeissä nippu kuvia, joista jokainen olisi sopinut tähän leiskaan mutta en vain muistanut enää mihin ne kuvat olin laittanut! Lisään kuvat leiskaan kunhan puran ne jonkun muuttolaatikon uumenista ja postaan leiskan vasta sitten. Tämän jälkeen värkkäsin vielä kaksi muutakin leiskaa aikamoisella vauhdilla :) (Tulossa myöhemmin)

Halusin kuitenki osallistua kunnollisella leiskalla Inspikseen parin viikon tauon jälkeen, joten aamulla sitten tekaisin toisen haasteeseen sopivan. Ja aina vaan oli vauhti päällä! Toivottavasti tätä jatkuu taas pitkään :)


Sassfras on vaan niin ykkönen! Ei tähän paljon taas muuta tarvittu. Tuo alareunan tarra muuten peittää typerintä mokaa ikinä :D Kirjoittelin leiskojen taakse numerointia, että pysyn laskuissa vuoden aikana tehdyistä leiskoista. Laiton edellisen leiskan tämän päälle pöydälle ja vetäisin numeron taustapuolelle, sitten siirsin sen kulmaa sivuun ja rustasin numeroinnin tämän leiskan paraatipuolelle. Hyvä hyvä! Aluksi mua otti tosi kovasti päähän mutta nyt tuo piilotettu moka näyttää jo ihan kivalta. Tarran toisen puolen lätkäisin sitten ylemmäs tuon napin kaveriksi.

5 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Ihana sivu! Ihanaa tuo vihreä väri ja sä se vaan saat sassafrasista parhaat puolet irti!

elinarsku kirjoitti...

hih! jos et olis kertonu tuota mokaa, niin kaikki ois varmaan vaan aatellu, et kylläpä se helistin taas on keksiny kivan jutun! :D no, mokaillessa noita kivoja ideoita saakin.
ja ihan on taas sun näkönen leiska. sassafrassia ja kaikkee! mä toivon sulle kans lisää vauhtia skräppäilyyn, näitä sun töitä on vaan niin kiva kattella! <3

xing kirjoitti...

Taas kivaa maalarinteippiä. Siitä on selvästi tulossa "sun juttu", monessa leiskassa ollut ihanasti

renja kirjoitti...

riikka perusti blogiverkoston alle sadan lukijan blogeille eli jos kiinnostaa, suunnista osotteeseen blogiverkosto.blogspot.com

Pia K kirjoitti...

Selkeää ja kaunista, voi kunpa mäkin osaisin!