maanantai 25. tammikuuta 2010

Pahvilaatikoiden keskeltä pikaisesti

Elämä pahvilaatikoiden keskellä jatkuu vielä hetken ja askartelukamat eivät ole ehtineet kulkeutua vielä uuteen kotiin. Onneksi on edes muutama leiska "varastossa" blogiin laitettavaksi. Toivottavasti pääseen pian tekemään lisääkin kun kerran muutama hyvä ideakin nyt pyörii mielessä :)


Hiiru ei oikein hyvin kuvissa näy mutta siellä se on Chipan tassujen alla:D Tykkään tässä leiskassa näistä kirkkaista väreistä ja tuosta maalijäljestä. Toi on nyt niin pop, että laittaisin sitä joka paikkaan. Patchwork on mun kaikkien aikojen lemppari American Craftsilta ja tähän leiskaan jotenkin niin passeli fontti. Niin ja yllätys, että tässäkin taas Sassafras Lassia ;) Pitäis varmaan käyttää vaihteeksi jotain muuta kunhan tässä nyt vain ehtisi skräppäilemään. Nyt taidan kuitenkin painua purkamaan muuttolaatikoita. Heipat ja palataan pian asiaan!

4 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Ihanan värikästä on :) Hyvää asettumista!

elinarsku kirjoitti...

ihkut värit ja maalijäljet! ja suloinen katti! meillä ihmeteltiin tänään tuoretta ananasta. :D

xing kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja laita ihmeessä tuota maalijälkeä kaikkiin leiskoihin, koska se näyttää niin kivalta <3

sirppis kirjoitti...

Harjoittelin jo Intohimona Skräppäys- tapahtuman Workshoppiin akryylivärillä, aika varovaisesti tosin,mutta innostuin ja sun sivuilta sainkin lisää intoa.Tämä käyttöön ja luovuus peliin! Sivun kisu on symppis,toivottavasti se kotiutuu uuteen paikkaansa hyvin!?