keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Kiirettä pitää!

Niin kiirettä, että en edes ole ehtinyt skräppäämään pitkään aikaan. Muuton keskellä sitä paitsi pitäisi pakata tavaroita eikä levitellä niitä pitkin pöytiä :D Ettei blogi nyt aivan olisi hiljainen lätkäisen tänne tämän tuskaisen vaikean leiskan, jota mun ei alunperin pitänyt julkaista ollenkaan.


Tämä on (muistaakseni) toinen tämän vuoden puolella tekemäni leiska. Ei todellakaan mikään suosikki vaikka kuvat ovatkin aivan ihania! Kuvien jälkeen ei mikään tuntunut asettuvan paikalleen. Napit on revitty irti ja liimattu uudelleen kolmeen kertaan ja nappien takaa on revitty valkoinen piparireuna irti... Alhaallakin oli alunperin aivan erilaista nauhaa ja kun sellaisen tarrataustaisen nauhan irrottaa niin kartonkihan siinä repeää. Tarinointitarrasta tykkään kovasti mutta tuo punainen reunus siinä on vähän niinkuin vahinko. Yritän tosin ajatella, että se vähän piristää muuten vihertävää leiskaa :D

Toivottavasti pääseen pian värkkäämään jotain kivaa. Muuten mun täytyy postata vielä se toinenkin "ei-niin-kiva-leiska" :D

5 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

höh, musta tää on tosi kiva. Tykkään pikkiriikkisestä punaisesta piristyksestä ja otsakkeen paikasta. Ei tässä ainakaan mitää vikaa ole. niin. Ihanat kisuliini kuvatkin, tulee ihan mun jo kauan sitten kissataivaaseen mennyt Mimu vasemman yläkulman kuvasta mieleen.

omuli kirjoitti...

En kyllä ymmärrä, miksi olet niin kriittinen tätä leiskaa kohtaan kun täähän on just hyvä?! Kuvat on tosi ihania, samoin värit... kaikki kohillaan!

xing kirjoitti...

Minusta tämä on piristävä, jotenkin erilainen. Ehkä sen takia sinulla oli tuo tunne, kun leiskasta tuli erilainen kuin ajattelit? Mutta pelkkänä leiskana tämä on tosi viehättävä. Tykkään!

Jaana kirjoitti...

Kyllä minäkin tykkään!:) Nuo kuvat on sommiteltu kivasti, tekevät hauskan pinnan keskenään ja muutenkin mukavan tasapainoinen sivu!

Laura kirjoitti...

Voi taivas sentään miten järisyttävän ihania nuo kuvat on!!! kääääääääääääk!!!! Tuollaiset ovat kyllä ihan unelmia skräpätä. Sinun leiska on ihana! Valitsit niin ihanat vihreät, että!!! nami!