lauantai 31. lokakuuta 2009

Wtj-lempparit albumissa

Tilasin loppukesästä kuvia ja mukana oli otoksia myös mun Wreck this journalista. Ajattelin ensin skräpätä niistä pari 12x12 leiskaa. Jossain vaiheessa aloin miettimään, että jospa tekisinkin wtj-lemppareista minialbumin ja niin sitten teinkin. Tässä vähän kuvatulvaa siitä miltä albumi näyttää :) (Kuvat on muuten tuollalailla typerästi peräkkäin kun en jaksanut yhdistellä kuvia vierekkäin.)


Kansi on koristeltu akryylimaaleilla. Mulla oli jo pidemmän aikaa ollut tarkoituksena kokeilla miltä maalipinta näyttää kun sen levittää muovikortilla ja tähän tarkoitukseen olin säästänyt vanhaa bonuskorttia :) Tykkäsin kovasti lopputuloksesta, joka vaan parani sitä mukaa kun lisäsin päälle uutta väriä.


Tästä tehtävästä ei olekaan vielä ollut kuvamateriaalia blogissa. Tehtävänä oli siis kompostoida sivu ja seurata sen maatumista. Meillä ei ole kompostia, joten sivu pääsi maatumaan kukkapurkkiin. Sivu sai olla purkissa kolmisen kuukautta mutta ei siinä ajassa ehtinyt kovinkaan paljon vielä maatumaan. Hyvä yritys kuitenkin :)

Myös tämä dokumentointitehtävä on jäänyt esittelemättä. Aukeama on eräs omia suosikkejani koko kirjassa ja tätä oli valtavan hauska tehdä! Kaikkea sitä käsilaukusta löytyykin ;)

Mulla on muuten nyt joku minialbumi-innostus menossa :) Tänään sain valmiiksi taas yhden minialbumin, joka ei tosin paksuutensa puolesta ole kovin mini. Esittelen sen sitten hiukan myöhemmin kun se on ajankohtaisempi.

5 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

oioioioioioioioiOI! ihana! yllättäen mun suosikkikuva on toi missä kisu auttaa repimään suikaleita! :D
mä joudun ehkä matkimaan sua, sitten kun saan tehtyä tota kirjaa vähän enemmän. sain sen meinaan just synttärilahjaks! jee!!!

xing kirjoitti...

Minäkin huomasin tassukuvan. Ja monta muuta kivaa!

sannika kirjoitti...

Aika yksinkertainen toteutus, ja yksinkertaisesti ihana!

ommu kirjoitti...

Olen kuolannut noita edellisiä ja nyt uudetkin näyttää aivan loistavilta! Miten hauska kokonaisuus!

Anski kirjoitti...

Iiihana! Vähän kiva kun syntyy näitä minejä paljon, niitä on aina niin kiva katella! Toi kansi on mielettömän söpö ja tän kirjan värimaailma on niin ihku!! Sisäsivut on sopivan simppelit, että valokuvat tulee tosi kivasti esiin. Toi kisu repimässä paperia on kyllä niiiiin paras! <3

Malttamattomana odottelen myös sitä toista albumia!