perjantai 23. lokakuuta 2009

Seitsemän sekalaista

Blogimaailmassa kiertää aina silloin tällöin erilaisia nappuloita ja tunnustuksia, joita jaetaan eteenpäin. Sain tämän Kreativ Blogger-namiskan sekä Pia K:lta että Veeruliirulta. Kiitos kunniasta molemmille :)


Tunnustukseen liittyi myös pieni tehtävä. Tunnustuksen vastaanottajan täytyy nimittäin paljastaa itsestään seitsemän asiaa, joita muut eivät tiedä. Tässä mun seitsemän sekalaista skräpättynä.


Tunnustus olisi ollut tarkoitus myös laittaa vielä eteenpäin seitsemälle bloggaajalle mutta jätän tällä kertaa välistä kun niin monet ovat tämän jo tehneet.

Nyt taidan palata takaisin skräppäyspöydän ääreen :) Heippa hetkeksi!

5 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

hei! mä luulin et mä oon ainoa outo ton pyykkijutun kanssa! laitan aina avokin laittaan pyykit kuivaan kun en ite voi koskea niihin.
ihana sivu taas! ja kiva idea puolittaa toi pyöreä paperi. ihananihanat väritkin!

ninarsku kirjoitti...

Mäkin nukahdan AINA kun katson leffaa, siis kotona. Leffassa en oo vielä koskaan nukahtanut. Ja muistan yhdne leffan kotonakin kun en edes nuokkunut :) Kiva idea tehdä tästä sivu ja ihanan sivun ootkin tehnyt. Nami. minä <3ompeluspilvi.

Veeruliiru kirjoitti...

Niin hauskaa, että teit sivun tästä! =) Vaaleanpunainen pilvi on aivan ihana....

Anski kirjoitti...

Ihanan vinkeä sivu! Ihanat pilvet (varsinkin toi neulottu!), napit ja muut. Tosi hauska idea muuten tehdä tää juttu skräppisivuksi! Vois skräpistää idean jos kerkeis vaikka tehdä omankin sivun jossakin välissä :)

ommu kirjoitti...

Kiitos ideasta tehdä tästä skräppisivu! Ja minäkin olen ihastunut molempiin pilviin mutta erityisesti tuohon ommeltuun!