torstai 15. lokakuuta 2009

Pari haastetta

Mulla on nyt viimeisen viikon ajan ollut joku kummallinen blogiväsymys. En ole jaksanut päivittää omaani, vaikka tuotoksia olisikin ollut näytille enkä myöskään ole kovin aktiivisesti jaksanut kommentoida muiden blogeja, vaikka olen niitä lueskelemassa käynyt. Mutta nyt otetaan vahinko takaisin ja aloitetaan vaikkapa parilla haasteosallistumisella. Ekaksi tämä kiireellisempi eli Craftican haaste #12, jossa kehotettiin tekemään aukeama. Valinnan varaa riitti, koska mulla olisi nyt useammastakin aiheesta kuvia aukeamallisen verran. Valkkasin aiheeksi kuitenkin nämä vappu-kuvat.


Tein tämän valmiiksi jo viikonloppuna ja oon siitä asti silmäillyt tätä tarkoituksenani lisätä tähän vielä vähän jotain. En vain ainakann vielä keksinyt mitä se jokin voisi olla, joten tämä jäi nyt jotenkin vaisuksi. Kuvista kyllä tykkään kun ne on jotenkin niin höpöjä :)

Sitten vielä samaan postaukseen toinenkin haasteosallistuminen, joka valmistui eilen. Inspiroidu-haasteessa aiheena tällä kertaa oli oma lapsuusmuisto. Oli tosi kiva skräpätä pitkästä aikaa lapsuusalbumiinkin sivuja :) Aiheeksi valikoitui tällä kertaa synttärit. Kuvassa neiti 5 vee :)


Vihdoin löysin tuolle vinkeälle Sassafras Lassin paperille sopivan leiskan! Mun lapsuusalbumissa taitaa muuten olla joka leiskassa Sassafrassin paperia ;) Sanon aina vaan niinku oon sanonu ennenkin monta kertaa, että niissä on vaan jotain sellaista, josta mulla tulee mieleen lapsuus.

9 kommenttia:

Oonaa kirjoitti...

Kivoja leiskoja taas, toi ``hauskaa vappua´´ leiska on ihan mahtava. Kuvat on taas niin ihania noista kisuista, ja taustapaperi on veikeä! =D

Ciili kirjoitti...

Niin ihanat leiskat, nuo kuplakirjaimet vaan on niin ihania, mä NIIN haluun niitä!
Niin, niin, niin! Osaankohan mä enää käyttääkkään muita sanoja? :)

Pia K kirjoitti...

On ihan ihanaa lapsuuspaperia :) Ja vappusivu on hauska tuollaisenaan! Heitän sulle haasteen ja tunnustuksen, tulepa poimimaan blogistani.

Elisse kirjoitti...

Tykkään aukeaman väreistä ja tietysti kisuja ei voita mikään!

ninarsku kirjoitti...

Tuo aukeama on mainio, ihanasti kuvat yhdessä rykelmässä ja sun huippua kirjainten yhdistelyä ei voi olla ihastelematta. Lapsuus sivussa on kyllä ihanainen tuo paperi, söpis!

Veeruliiru kirjoitti...

Mun mielestä vappu-sivu on just hyvä tällaisenaan! Kuvien asettulu on ihan paras!
Ja mieti miten kätevää on skäpätä omat lapsuussivut, kun saa just sellaista jälkeä kuin itse haluaa! (ihan reilua, kun ajan muodille ei kuitenkaan voi tehdä mitään...)
Ja kiva jos väsymys on selätetty! =)

Hemppa kirjoitti...

Veikeita sivuja! Ja mäkin ihailen sun kykyä yhdistellä kirjaimia, oot siinä(kin) tosi taitava!

Anski kirjoitti...

Uijui miten ihana tuo aukeama onkaan!! Nuo valokuvat, miten suloisia ja höpsöjä! Ei tuo minusta kaipaakaan mitään muuta, ruo revityt reunat on musta tossa se "se" juttu ja nappirivistö on aivan ihana.
Päivänsankari-sivu on kanssa todella söpö ja toi papru tosiaankin on ihanaa.

xing kirjoitti...

Söpöjä serpentiinikuvia, ja kiva, miten saat lapsuuskuvia skräpättyä ilman, että ovat erityisen retro tai erityisen tätä päivää (vaan ajattomia)