maanantai 2. marraskuuta 2009

Paras ikinä

Kesäkuviakin olisi vielä vino pino skräpättäväksi mutta nämä syksyiset otokset inspiroivat viikonlopun aikana enemmän. Tämä syksy on ollut mulle hyvä monestakin syystä ja toivon, että tätä olotilaa jatkuu vielä pitkään! Oli siis fiilistelyleiskan paikka taas tähän väliin :)


Leiskasta tuli itselle tosi mieluinen. Löysin kätköistäni nuo Sassafras Lassin ihanat kirjaintarrat ja ne pääsivät heti käyttöön. Olin jo unohtanut niiden olemassaolon, koska ne olivat ison arkkinsa takia säilytyksessä eri paikassa kuin muut kirjaintarrat. Nyt olikin hyvä aika tälle löydölle, koska nämä kirjaimet ovat jotenkin kivan syksyisiä.

Oikeanpuolimmaisen kuvan photomatting on kaksiosainen ja sen alta aukee enemmänkin tarinointia tästä mahtavasta fiiliksestä. Pohjalaisena vois melkein vaikka tuumata notta mikä ristus ny on ku ei aharista! :D

Mukavaa marraskuuta kaikille! :)

5 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

kiva kun on kivaa! :D ja ihana syksyinen leiska! noi sassan kirjaimet on kyllä tosi herkut. tykkään valkoisesta taustapaperista (jota itse on tosi vaikea käyttää) ja siinä päällä valkoisesta pitsipaperista (vai-mitä-se-nyt-on-nimeltään).

Anski kirjoitti...

Iiiihana sivu! Ihanan rento fiilis ja tykkään valokuvien valaistuksesta/tunnelmasta. Kiva kun vasemmassa kuvassa kuva katkeaa kesken, tulee sellaista kivaa vaihtuvuutta sivuun. Mullekkin on syksy ollut nyt tosi kivaa aikaa, ollut ihan hirmusti energiaa tehdä kaikkea. Vähän pelottaa miten käy kun talvi tästä vielä synkistyy. Onneksi löytyy multakin isot kasat syyskuvia vielä skräpättäväksi. Musta kun luonto on just syksyllä kauneimmillaan. <3

xing kirjoitti...

Kivan toispuoleinen sivu, ja tykkään kontrastista pitsipaperin ja keltaisen välillä

Veeruliiru kirjoitti...

Ihana!! Just hyvä toi pitsipaperi tuolla taustalla ja toi kehystetty 26!! Ja ootpa tehnyt kivan löydön tarvikevarastosta... =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Todella hienoja scräppäilyjä.
Teen opinnäytetyötä digikuvia/kuvatuotteita teettäneistä asiakkaista, jos haluat auttaa minua työssäni, ilmoittaudu:
tanja.ranta@seamkfi
niin lähetän kyselyn s-spostiisi.
Kiitos :)
Tanja