tiistai 17. marraskuuta 2009

Kesää ja syksyä

Tässä pari viikonlopun leiskaa. Tyyliltään melkoisen erilaisia, toinen hieman runsaampi ja toinen vähän pelkistetympi.


Pakko oli skräpätä ensimmäinen järkkärillä ottamani kuva, vaikka tuo kuva ei nyt mitään suuria tunteita herätäkään. Mutta ensimmäinen on aina ensimmäinen :) Violetti ei ole ollenkaan mun juttu mutta pakko ne violetitkin kartongit on joskus käyttää. Tätä tehdessä oli muuten mielessä Baulan taannoinen violetti leiska eli kiitos inspiksestä siihen suuntaan :)


Syksykuvia taas ihan fiilistelymielessä. Välillä on kiva vaan skräpätä ilman mitään sen kummempia tarinoita :) Tämä leiska tökki vähän aluksi mutta ihan ok tästäkin sitten tuli.

11 kommenttia:

Veeruliiru kirjoitti...

Tuo Eka-sivu on upea! Kivasti rakennut sivu ja miten vahvat värit! Miten se violetti tuntuukin niin vaikealta väriltä, vaikka lopputulkset onkin onnistuneita...?

Ja Syksy-sivussa on taas niin upeita nuo sun lehdet! Ompelukset ja kaikki... Tosi kivat!

baula kirjoitti...

Oleppas hyvä vain. Hienolta näyttää molemmat, mutta eka on kyllä lemppari. Tosi kivasti kerroksellisuutta. Verkko näyttää hyvältä, jaksaisinpa minäki leikellä sitä nuin.

Elli kirjoitti...

Vau,tuo syksy-sivu on aivan ihana!

ninarsku kirjoitti...

Hienoja ja tosi erilaisia. Noi lehdet ja katkoviivat on tosi ihanat, ihan kun sivu liikkuisi. Ja EKAssa taas asettelu on ihan mahtis. Mä muuten jaan sun ongelman tuon violetin käytössä, se vaan ei oo se ensimmäinen pohjan väri jonka nappaa sieltä paperitelineestä. Hmm... pitäisiköhän haastaa itsensä käyttämään sitä..

elina. kirjoitti...

toi syksysivu on ihana. noi lehdet ja ommellut kohdat. aiaiai! ja tuo EKAkin on aivan ihana! sä taidat tuon koristeiden sommittelun ja värit. mä tykkään violetista!

Laura kirjoitti...

Tosi upeita leiskoja kumpikin minusta! Minä olen pikkuhiljaa alkanut lämpenemään violetille vaikka tosi vaikea se on vieläkin.. oih... Tosi kauniita kuvia olet ottanut!

Pia K kirjoitti...

Violetti ei ole munkaan lempivärejä, mutta orvokki-sivussa on tosi paljon kivoja juttuja - verkko, teipit, musta, oranssi... joten tykkään! Mutta entäs sitten tuo syksy... oih mikä ihanuus! Ihan täysin rakastuin väreihin ja asetteluun ja valokuviin ja lehtien kieppumiseen ilmassa... Siis niin ihana sivu! <3

sannika kirjoitti...

Syksy: upea, elävä sivu! Vähällä täydellinen!

Anski kirjoitti...

Mä oon viime aikoina (tai nyt syksyn mittaan) ihastunut violettiin, vaikka en ole siitä aiemmin kauheesti välittänyt. Tossa sivussa värit ovat kyllä todella ihanat. ihanalle näyttää verkot ja katkoviivat sun muut.
syksysivu on kyllä upea ja ihan omanlaisensa, tykkään tosi kovasti! ompeleet ja koholla olevat lehdet ovat huiput!!

WattiHatti kirjoitti...

Musta ihania sivuja,varsinkin toi lehti sivu,ihana!!!

Ciili kirjoitti...

Ihania sivuja molemmat! Varsinkin tuo Eka-sivu on tosi hieno!
Ja tänään se minäkin sorruin ostamaan oman Wreck this journalin... On muuten ihana kirja!
Nyt on jo ehitty kaatamaan sinne siirappia, pelaamaan journal golfia, taittelemaan lentokoneita, piirtämään ympyröitä ja käymaan lenkillä se perässä raahaten! Ja löysimpähän jo yhen hedelmätarrankin!
Äiti vaan katteli kulmat koholla eikä meinannu kehdata tulla lenkille mukaan.... :)