torstai 1. lokakuuta 2009

Haaste #74 Hempeää ja hörhelöistä

Tämän viikon Inspiroidu-haasteessa teemana oli hempeän ja hörhelöisen tunnelman aikaansaaminen. Hempeily on joskus kivaa :)


Ensimmäinen haasteeen herättämä mielikuva oli hattaranpunainen väri. Päätin kuitenkin koittaa hempeillä jollain muulla värillä kuin sillä itsestäänselvimmällä, joten valkkasin taustapaperiksi pehmeää ruskeaa. Lopputuloksesta tuli kovin mieleinen. Leiska olisi ehdottomasti kaivannut pitsiä mutta sitä ei nyt tähän hätään varastoista löytynyt. Eli hörhelöt jäivät vähemmälle mutta hempeyttä on mielestäni riittämiin :) tunnelmallisesti tästä tuli mielestäni oiva pari taannoiselle aamuleiskalle.

Nyt sitten vain odottamaan huomista ja Inspiroidu-blogin uusia kujeita :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi mikä hauska aihe! hempeyttä sivussa yllinkyllin. ihana aarrekasa tuolla oikeassa yläkulmassa. tykkään myös kukkakasasta :). skräpistettäviä kasoja suorastaan!

baula kirjoitti...

Ihania varpulaisia. :) Tykkään kans tuosta koristerykelmästä ja siitä et oot käyttänyt kirjaimet tuolleen, ettet oo ottanut nuita reijäntäytteitä pois. :D

Veeruliiru kirjoitti...

Niin kaunista, niin kaunista... =) Tuo koristerykelmä on tosi ihana ja kuvat on niin suloiset! Ja totta tosiaan, hempeän ei tarvitse aina olla sitä vaaleanpunaista kun se voi olla tätä sulaa suklaatakin!

Pia K kirjoitti...

Joo, ihanasti samaa koristelutyyliä kuin aamusivussa! Pitseillä voi hempeillä sitten toisella kertaa :)

elinarsku kirjoitti...

voi suloisuus ja ihanuus! tykkään!!! pehmoisia tassuja, ihmisjalkoja yhdessä, kukkia ja perhosia, kauniita värejä.

ninarsku kirjoitti...

Uiih mitä tassuja. Nuo pahvikirjaimet on ihan mahtavat ja tuo rykelmä tuolla yläkulmassa kanssa.

Anski kirjoitti...

Mulle tuli yläreunan koristeröykkiöstä kans heti mieleen se aamu-sivu. Molemmat aivan upeita. <3<3<3 Toi taustan väri sopii tähän mielettömän hyvin, varsinkin kun valokuvissa on vähän ruskehtavaa sävyä. Tää on kyllä niin upea että ei voi tehdä muuta kuin huokailla!

Dina kirjoitti...

Oi vitsi, mitä kuvia :D Kauniisti koristeltu sivu!

Elisse kirjoitti...

Kisujenvarpaat! Ne ovat söpöjä! Yllättävän monen skräppääjän huushollista niitä löytyykin!

Armiida kirjoitti...

Oi, kuinka kaunista. Tuo yläkulman perhoskukkaryhmä on aivan yliveto. Hieno työ.