maanantai 21. syyskuuta 2009

Lauran luonnoksen pohjalta

Tällä kertaa Laura haastoi kokeilemaan luonnosta. Hauskaa, että tästä tuli myös haaste, koska ajattelin kokeilla tätä muutenkin jo silloin kun näin luonnoksen ensimmäistä kertaa Lauran blogissa. Erittäin käyttökelpoinen luonnos niin aloittelijalle kuin pidempäänkin skräpänneelle ja helposti sovellettavissa oleva. Luonnos näyttää tältä:


Ja tälläinen on minun versioni sen pohjalta:


Käänsin kuvan toisin päin ja vaihdoin hieman otsikon paikkaa, muuten pysyin aika uskollisena luonnokselle. Tällä luonnoksella teen varmasti jatkossakin leiskoja, kiitos Laura :) Itseasiassa tein jo toisenkin leiskan saman luonnoksen pohjalta mutta peilikuvana. Sitä en kuitenkaan (ainakaan vielä) laita tänne, koska täytyy ensin kysyä lupa sen julkaisuun.

12 kommenttia:

baula kirjoitti...

Ompas hieno sivu, ihanaa lumihiutalepaperia, aaltopahvit ja niitti- yhdistelmä ja journaling suikaleet..

Bridget kirjoitti...

Ihana sivu, tykkään varsinkin noista journalingsuikaleista... :)

Bridget kirjoitti...

Ihana sivu, tykkään varsinkin noista journalingsuikaleista... :)

elinarsku kirjoitti...

ihanaa lumihiutalepaperia! ja repeämästä kurkistava nappi on hauska. ja aaltopahvitausta kuvalla, joka on todella kaunis. tarinointisuikaleet myös kiva idea. :) voiko päätellä, että tykkään taas??

Riikka Kovasin kirjoitti...

Kaunis! Kurkistava nappi on hauska.

Anonyymi kirjoitti...

mua oikein huvittaa, kun mä en varmaan ikinä ostais tommosta taustapaperia ja silti se näyttää niin hyvältä tässä. Pitäis varmaan yrittää katsella useamminkin vähän uusin silmin.
Mulle tuli myös ihana olo siitä että joulu on taas tulossa. olispa voi olispa jouluna lunta...

Pia K kirjoitti...

Oi ihana nappi joka kurkkaa! Muutenkin hieno sivu - mulla on tota samaa paperia mutta en varmaan koskaan saa siitä aikaan mitään tällasta.

marzuli kirjoitti...

Kiva sivu, aaltopahvitausta kuvalle sopii yllättävän hyvin, taidanpa joskus itsekin kokeilla:) Toivottavasti on ok, että lisäsin sinut blogini blogiluetteloon..

xing kirjoitti...

Superihana! Ehdottomasti suosikkejani sinun tekemistäsi sivuista

Laura kirjoitti...

Voi miten ihana siitä tuli!!! Tuo pahvi kyllä näyttää aivan ihanalta aina sinun leiskoissa. iiik! ja ihana tuo piilossa oleva nappi :).

Veeruliiru kirjoitti...

Tuo kurkkiva nappi on kovasti mieluinen! Hienosti onnistuit tekemään näinkin kirjava paperi taustalla, rauhallisen sivun....

Anski kirjoitti...

Oh, ihana! Tässä on jotain maagista. Aaltopahvi ja napit näyttävät erityisen kivoilta!