tiistai 7. heinäkuuta 2009

Pinkkiä ja vihreää oveen

Heippa hei! Pienen blogihiljaisuuden jälkeen postaus, jonka oli tarkoitus ilmestyä jo viime viikolla. Jonkinlaista ovikylttiä on tehnyt mieli itsekin väsätä siitä asti kun elinarsku oli sellaisen tehnyt. Että kiitos vaan inspiraatiosta :) Sain tässä nyt sitten käytettyä pari laatikkoon lojumaan jäänyttä grungeboardia pois kuljeksimasta. Väreinä tietysti mun lempparia pinkkiä sekä Jannen lempparia vihreää.


Kyltti on kooltaan 10x10 cm ja syvyyttä sillä on 2 cm. Oli muuten yhtäkkiä aika haastavaa värkkäillä noin pieneen tilaan. Mulla olis ollu tuohon vielä muutakin härpäkettä mutta kun ei mahdu niin ei mahdu! Kehyksiä jäi vielä toinen varastoon ja mietinkin, että siitä voisi tehdä vastaavan vähän tummemmilla väreillä syksyä/talvea varten. Toisaalta tämmöisen vois tehdä vaikka tuparilahjaksi, joten taidan säästää toista kehystä siihen tarkoitukseen.

8 kommenttia:

Onzku kirjoitti...

Iiihanaa!! Pakko ruveta ittekkin väkertää tollasta! Mistä sä olet saanut noi ihanat avaimet? Kertakaikkiaan ihana! (=

Liisa kirjoitti...

Suloinen koriste, aivan ihanat värit.

elinarsku kirjoitti...

vähän hieno! ja kivaa jos pystyy välillä antaan inspiraatiota muillekin. :D värit on aivan ihanat. ja avaimet. ja parasta on musta toi kukka tuon avaimenreiän alla. kivaa!

Laurana kirjoitti...

Voi ihanuus mitkä värit <3 Ihan hurjan soma ovikoriste!

ninarsku kirjoitti...

Ooooooh! Kuinka ihana!!! Namivärit ja kaikkee. Hmm.. taitaa olla pakko mennä uusilla silmillä Tiimarin aleen, josko sieltä bongaisi tällaisia kehyksiä.

Miia kirjoitti...

Aivan ihana ovikoriste kera ihanien värien ja ennenkaikkea, ei tosiaankaan kranssi! Nyt täytyy kyllä itsekin laittaa mietintään, millaisen koristuksen sitä oveen tekisi :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteista :)

Onzku: Nuo avaimet (samoin kuin lukko) ovat peräisin Grungeboard-pakkauksesta, jonka tilasin joskus Heinikasta.

Kirsi kirjoitti...

Siis mielettömän ihana tervetuloa kyltti.