sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Wreck this journal-raporttia

Wreck this journal-projektini on edennyt kaikessa hiljaisuudessaan ja nyt ajattelin pitkästä aikaa jakaa "muutaman" kuvan tästä edistyksestä. Valkkasin tähän mielestäni kivoimpia tehtäviä tai hienoimpia lopputuloksia. Tähän mennessä oon tehnyt niitä "kesyimmästä" päästä olevia tehtäviä, joten mitään kovin extremeä ei vielä tähän postaukseen ole luvassa. Tahmaisia juttuja, perässä raahaamista, suihkussa käynyttä puuhakirjaa sekä ruokadokumentointia sitten joskus myöhemmin ;)

Kansi on nyt vähän söpömpi ja pinkimpi :) Aluksi en tykännyt ympyröistä kirjan reunassa mutta niistäkin tuli ihan kivat kun väritin ne.

Sivun rypistäminen oli yksi ensimmäisistä tekemistäni tehtävistä. En ole vieläkään kiinnittänyt sivua takasin, joten se tipahtelee vähän väliä.

Ympyräsivu näyttää valmiina tältä ja on yksi omista suosikeistani. Samaiset ympyrät tulivat tutuiksi opiskeluaikoina luentomonisteiden kääntöpuolilta ;)

Hedelmätarrasivukin on aika kiva ja kaikki hedelmät oon muuten ihan oikeasti syönyt! Myönnän toki sen, että kaupassa on tullut valikoitua ostoskärryyn niitä tarralla varustettuja tarrattomien sijaan. Muutama tarra vielä mahtuu.

Ompelusivulle ei kerta kaikkiaan vaan voinut tehdä muuta kuin bambin!

Maaliperhonen taistelee poisluovutettavan sivun tittelistä. Yksi kirjan tehtävistä nimittäin on lahjoittaa suosikkisivunsa pois.

Kesä on ainoa sana, jota voi toistaa silloin kun varjossa on 28 astetta lämmintä ja kesäpäivästä nautitaan ulkona mansikoiden kera. Oli hieno päivä!

Tämä kuva on otettu oikeastaan vain siksi, että voisin esitellä mun uudet denimkankaiset Converset. Tykkään niin kovin<3

Mikäs näistä oli sun suosikki? :)

13 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

mäkin tahdon tuon kirjan! (toiskohan joku sen mulle synttärilahjaks???)
mun suosikit oli ympyräsivu ja tottakai bambi! ja sun uudet converset. :)

Laura kirjoitti...

Iiiiiiiiiihana kun laitoit tuosta kuvia! Olen niitä kovasti odotellutkin! Minun suosikki on ehdottomasti hedelmätarrasivu :). hihii! Se pisti heti hihittelemään ja halutti itse alkaa keräämään niitä! :) Tulisi syötyä sitten enemmän hedelmiäkin :). Juu, lisää vain kuvia :)

baula kirjoitti...

Maaliperhonen on ihana! Bambikin on kyllä suloinen, vaikeuksia päättää siis suosikkia.

sannika kirjoitti...

Kesä kesä kesä kesä!

Huippu puuhakirja!

ninarsku kirjoitti...

uuuu....Ympyräsivu on niin hypnotisoiva... En oo saanut aikaiseksi hankkia tätä kirjaa vieläkään. Ihan hyväkin ehkä, koska sen tuhoamiseen tarvittaisiin aikaa, jota nyt ei oo.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen Heini Kilpamäki, ja kirjoitan Turun Sanomien Treffi-liitteeseen juttua Wreck this journalista. Löysin ihanat sivusi ystäväni scrapbooking-harrastuksen kautta. Kysyisinkin nyt, saisiko sinua haastatella aiheesta?

Deadlineni on aika pian, jo 15.7., joten haastattelisin sinua ennen sitä mielelläni. Minuun saa yhteyttä vaikkapa sähköpostitse heini.kilpamaki@utu.fi

yst. terv.

Heini Kilpamäki

ommu kirjoitti...

Vau, taas pääset lehtiin!
Olen kerännyt töissä hedelmätarroja jo pitkän aikaa - täytynee tehdä niistä muuten vain sivu. Suosikkejani olivat lisäksi ympyräsivu, kesäsivu - ja sun converset!

ciili kirjoitti...

Oooh! tuo hedelmä tarra sivu ja ympyrä on iiiiiiiiihania! Ja kesä on kyllä jotenkin kiva kanssa... :))

Bridget kirjoitti...

Aika hauska projekti kyllä :) Ympyräsivu taitaa olla suosikkini, se on ihanan värinen ja kuten Ninarsku sanoi, varsin hypnotisoiva... :)

Ireth kirjoitti...

Ääääh! "Ei saa painella nyt niitä nappuloita ku mä kirjotan!" Ja sitten se pikkurinsessa paino. :)
Mutta että ihana puuhastelukirjanen, ja lempparei o maaliperhonen ja hedelmätarrat. Kaikki noi o kyl nii ihania et eihä noist vaa yhtä lempparia voi nimee. Ja kovasti fanitetaa myös su Conversei. :D

Anonyymi kirjoitti...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonyymi kirjoitti...

heeei mistä hankit tuon krijan? :)

Kyyhylly kirjoitti...

Ui hitsi että on hieno tuo ympyräsivu!