perjantai 24. heinäkuuta 2009

(As)kissa

Keskiviikkona tekaisin tälläisen söpön rasian, jonka koristelin pompulanauhalla ja grungeboard perhosilla.

Tämä ei kuitenkaan ole ihan mikä tahansa aski. Kannen alta paljastuu nimittäin minialbumi! Kuvat ovat meidän kissojen pentukuvia. Vaikka kuvat ovat laadultaan melko kehnoja (vanhalla huonolla kameralla otettuja) tykkään niistä valtavasti. Vaikea uskoa, että nuo meidän rontit ovat joskus olleet noin pieniä!

Tarvikkeet rasia-albumin tekemiseen olivat todella simppelit. Albumin tekemiseen tarvitaan kolme 12x12 ja yksi 8x8 paperia/kartonkia. Itse käytin albumin alimpaan kerrokseen Bazzill kartonkia, että rasiasta tulisi hieman tukevampi. Sisäsivuina ja kantena tässä puolestaan on sitten hieman ohuemmat paperit. Basic Greyn kaksipuoliset Designer Cardstockit olivat muuten täydellisiä tähän projektiin :)

Albumin muotoonleikatuista sivuista jää yli käyttökelpoisia palasia. Tarinointilappuset onkin leimattu näille paloille.


Rasia-albumi on mielestäni todella näyttävä ja siihen mahtuu paljon kuvia. Jos albumista käyttää jokaisen mahdollisen pinnan, saa siihen jopa 21 kuvaa. Itse halusin jättää hieman tilaa myös tarinoinnille, joten tässä albumissa on "vain" 12 kuvaa. Plussaa myös siitä, että albumi on tosi simppeli ja nopea kasattava eikä vaadi kovin erikoisia välineitä tai materiaaleja. Tykästyin tähän niin kovasti, että haluaisin tehdä heti toisenkin! Näistä saisi myös ihania lahjoja :)

10 kommenttia:

Bridget kirjoitti...

Ihana! Tykkään kauheasti väreistä, todella nätti rasia. Ja kuvat on todella söpöjä :)

Täytyy laittaa idea muistiin!

xing kirjoitti...

Haa, tähän se nuuttausidea siis oli! :) Ihana kokonaisuus ja ihana muoto, pakko joskus itsekin kokeilla

andris kirjoitti...

Millä ohjeella teit ton kannen? Tosiaankin mahtava (lahja)idea! :)

ninarsku kirjoitti...

Hooo! Mä kun olen nyt ilmeisesti vähän hurahtanut näihin minialbumeihin niin tämä alkoi kiinnostamaan heti. Mulla kun ei ole BIAa tai muuta sopivaa välinettä, jolla voisi sellaisen sidotun albumin tehdä, joten tässä on todella ideaa! Ihanat väritkin on sinun versiossa ja kyllä ne eläimet sitten vaan on niin syötävän suloisi pentuina!!

baula kirjoitti...

Hihii, oot tainnut tilata saman kirjan ku mie.. :) Tää on niin hieno!

Pia K kirjoitti...

Ja olikos ohje Unelma-kerhosta..? Näyttää tutulta tännekin nimittäin ;) Tykkään tosi paljon tän väreistä ja muista herkuista, samoin parisuhdekirjan söpöyksistä, ja "ota reinosti" on ihan mahtava otsikko-oivallus. Siis tykkään taas kaikesta mitä oot tehnyt, ylläri! :D

Onzku kirjoitti...

Ihan mahtava idea, heti on pakko yrittää tuolllainen tehdä, jos vaan kertoisit miten tuon kannen saisi tehtyä? :D

Lode kirjoitti...

Ihana idea! Täytyy itsekkin kokeilla, vaikka luulenkin ettei siitä mitään tule ;D Mistä saisin ohjeet??

lehtipollo kirjoitti...

Uii, kisuleja :) Ihanan pirteät värit ja pompulanauha <3 Tähän löytyy ohje myös netistä, tein joskus sen mukaan itse levahtavan laatikon.

Anski kirjoitti...

Ihkupihku ja kissakuvat <3
Toi pompulanauha on tossa ihan tosi söpö.
Mäkin aattelin tehdä noita, kun tilasin kirjan jossa toi ohje oli. Nimenomaan lahjaksi ihan mahtava tuo muoto. Väliin voi sitten vielä tunkea vaikka jotain pientä tavaraa lisäksi lahjaksi.