tiistai 7. huhtikuuta 2009

Haaste #49 Koukussa

Sunnuntaina tehdyistä leiskoista yksi oli tietysti uusimpaan Inspiroidu-haasteeseen, jossa piti skräpätä jostain, johon on koukussa. Mun riippuvuus nro 1 on aivan ehdottomasti popcorn! Jos jokaisessa taloudessa täytyy olla se yksi ns. turha kodinkone niin meillä se on sitten popcornkone. Tai siis eihän se mun kulutustottumuksilla ole ollenkaan turha ;) Mulla kuluu poppiksia enemmän kuin lääkäri määrää ja poppisjyvät on peruselintarvike, joka löytyy kauppalistasta aivan yhtä varmasti kuin maito.Leiska näyttää valmiilta mutta ei oikeasti ole. Muutoksia on siis luvassa. Ensinnäkin tuo kuva on joku vanhalla kameralla otettu todella epätarkka hutaisu, joka löytyi laatikon pohjalta pyörimästä. Kuva lähtee siis vaihtoon kun saan tehtyä seuraavan kuvatilauksen. En myöskään ole täysin mielissäni leiskan värimaailmasta, joten uuden ja tarkemman kuvan alle tulee myös uusi oranssi photomatting. Oranssin värin nappasin alun perin tuon pallopaperin oransseista palloista mutta pienet haaraniitit ja kirjaintarrat kaipaavat seurakseen vielä pienen hitusen oranssia. Sitten olen (ehkä) tyytyväinen. Tästä leiskasta ei todellakaan tullut mikään wow-experience mutta oonpahan mä hirvittävämpiäkin tehny joskus. Toivon, että uusi kuva pelastaa edes vähän :)

Pari leiskaa vielä sunnuntaisista jäljellä, ilmaantuvat tänne joko huomenissa tai torstaina. Nyt taidan mennä paukuttelemaan vähän poppiksia :)

11 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Minusta se kyllä näyttää hienolta! Mutta uteliaana odotan että millainen seuraavasta versiosta tulee. Minä en ole jotenkin ikinä innostunut popcornista. Olisi kyllä parempi vaihtoehto entä suklaa.. huokaus.

xing kirjoitti...

Hauska (ja yllättävä) aihe! Minusta leiska on valmis ja hyvä juuri näin

Napsuliini kirjoitti...

Olen samaa mieltä, tämä sivu miellyttää oma silmää. Ihana väritys ja tykkään tosi paljon tuosta kuplamuovilla maalauksesta vai miten sen nyt sanoisi. itsekin on tullut kuplamuovia säästettyä jos uskaltaisi kokeilla.

Muuten, sulla on Inspiroidu sivun eikä sun blogin linkki siellä sivulla osallistumisen yhteydessä.

Anonyymi kirjoitti...

mä tykkään tästä myöskin ihan tämmösenä. mutta aodottelen mitä tuleman pitää... :)
(niin ja linkki tosiaan on väärin inspiroidu-sivulla)

pikkuhelistin kirjoitti...

Hupsista, linkki oli tosiaan lipsahtanut vääräksi kun liitin tähän postaukseen tuon Inspis-linkin :D Kiitos tarkkasilmäisille!

Pia K kirjoitti...

Oi mä tykkään, mutta toisaalta oranssin lisääminen ei koskaan voi olla pahasta :) Just nuo kirjaimet on tähän tosi herkut, voipopkornia... ja vaaleanpunaisuus sopii myös, piparireunana ja kuplamuovina. Popparit onkin tosi hyviä, mutta voi ei niitä lastuja jotka menee hampaan ja ikenen väliin... aargh ;/

baula kirjoitti...

Nami namii.. :P Mieki oon haaveillu popcornikoneesta kun kattilassa tekeminen on jotenki työlästä.. :D

Leiska miellyttää kyllä kovasti mun silmää. Ihanat pöllöt sieltä kurkkii ja näyttää hyvältä nuo kirjaimet ja journaling. Toisaalta koska olen oranssin suuri ystävä niin tykkään melko varmasti siitä mitä aiot tehdäkin. :)

elinarsku kirjoitti...

oi! pollikollia! ja voin makuisena. ja pelkällä suolalla maustettuna. tai sitten hyvin koukuttavasti maustettuna grillimausteella! :)kiitti vaan,nyt tekee mieli. mä kyllä käytän vaan mikropoppareita. nami! kiva sivu ja jännä nähä millanen siitä tulee muutosten jälkeen. hyvää päästäistä!

Anski kirjoitti...

Ihana ihana!
Sä osaat tehdä niin ihanimmat sivut, aina vaan huokailee ihastuksissaan, kun tänne tulee katselemaan.

Musta tää näyttää aivan ihanan valloittavalle näinkin. Tuo värimaailma on jotenkin tavattoman sympaattinen. Näin nettiversiossa ei tuo popcorni-kuvakaan pahalle näytä, mutta varmaan luonnossa saattanee tosiaan vaatia sen tarkemman kuvan.
Nyt tekee itekin poppareita mieli..nam nam nam.

Anski kirjoitti...

Ainiin ja onnittelut design teamin jäsenyydestä, jos en vielä muistanut onnitella!

Bridget kirjoitti...

Mä tykkään kyllä värimaailmasta kovasti, ihana leiska! Söpöjä nuo kaksi pinkkiä klemmaria.. :)