torstai 2. huhtikuuta 2009

Lisää sälää sivun täydeltä

Inspiroidu-haaste #48 taisi olla melkoisen inspiroiva ja sain aikaan toisenkin "sillisalaatti-leiskan". Tästä tuli mielestäni enemmän haastetta vastaava kuin tuosta edeltäjästään. Haasteen lisäksi mua inspiroi taas kerran eräs musiikkikappale.Tällä hetkellä eräs vaikuttavimmista ja mulle tärkeimmistä lauluista on PMMP:n Kuvia. Kyseinen laulu inspiroi mua aivan valtavasti! Tässä leiskassa lähdin liikkeelle tuon laulun sanoista ja etsin sitten kuvapinosta sanojen mukaisesti kauniita kuvia. No tähän ei tullut kuvia vaan kuva, mutta yritin vähän "huijata" tuolla palastelulla. Tuo kuva on mulle kovin mieleinen mutta vähän "irrallinen". En ole osannut yhdistää tähän varsinaista tarinaa ja kuva on siksi jäänyt skräppäämättä. Tähän tarkoitukseen kuva olikin sitten mitä mainioin.

Teen aina silloin tällöin valmiiksi maalattuja taustapapereita, mutta ne jäävät usein pyörimään käyttämättöminä pitkäksi aikaa. Tähän sain vihdoin käytettyä tuon harmaan Bazzillin, johon on suihkutettu nestemäistä mustetta sumutinpullosta. Musta tausta ei toiminut tässä ollenkaan ja valkoinen oli jotenkin liian kova kontrasti tummalle kuvalle. Harmaa oli siis ehdottomasti paras vaihtoehto.

Mun dymo junior on ennenkin heitellyt satunnaisesti kirjaimia vähän vinksalleen, mutta nyt siitä on tullut aivan mahdoton :( Taannoin kun dymolla naputtelin kuului vekottimesta ilkeän kuuloinen rusahdus, jonka jälkeen kiekko on pyörinyt ainoastaan myötäpäivään. Ja kirjaimet menee nykyään siis aivan miten sattuu. Toisaalta ihan hauska efekti mutta tuon naputtelun kanssa saa olla todella tarkkana, koska tuo vekotin yrittää nyt lyödä välillä kahta kirjainta kerrallaan.

Koristeina leiskassa simppelisti Teresa Collinsin kalvoja, piipunrassia, Robin's Nestiä sekä aaltopahvia. Eipä tähän kuvan ja tekstien jälkeen kovin paljon enää olisi koristesälää saanut mahtumaankaan :D

8 kommenttia:

ommu kirjoitti...

Miten toiset sen osaa - ja toiset ei? Niin luovasti olet käyttänyt tilan, että kateeksi käy. Onneksi meitä on moneksi!

sannika kirjoitti...

Tosi hieno tulkinta! Näyttää ihan PMMP:ltä + sulta. Ja piippurassisydän on niin symppis!

Veeruliiru kirjoitti...

Upea, siis kerrassaan upea! =) Tyylikäs ja sillisalaattimainen samalla kertaa, miten se on edes mahdollista? Tosi hienosti olet tulkinnut suosikkibiisin... Mä olen ihan mykistynyt!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää nuo tekstit, kun on niin monta eri fonttia ja käsin kirjoitetut kohdatkin keskenään erilaisia :)

On muuten hieno biisi, samoin kuin koko uusi levy!

baula kirjoitti...

Ihana väriyhdistelmä ja rakastan erilaisia fontteja ja toistaakseni itseäni niin kovasti tykkään sun käsialasta edelleen.. :) Piipunrassisydän on ihan bueno!

maiya kirjoitti...

Aivan ihana sivu! Tykkään tykkään tykkään!

Anski kirjoitti...

Oh, miten hieno tämäkin! Ihanan rock-henkinen tunnelma.
Ja PMMP rokkaa. <3

CallaLily kirjoitti...

Myös viiniä voisin kuvailla joskus harvoin saman lailla kuin näitä sun leiskoja! Kupliva, helmeilevä, viipyilevä ja innostuneesti ihastuttava!

Olen suorastaan rakastunut, tämä leiska saa mahan pohjassa perhoset ja ampiaiset pörisemään, kaikki samalla kerralla! Aina yhtä innolla odotan mitä uutta ja ihanaa edellisen vierailun jälkeen on tullut!