sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Haaste #31

Tämän kertainen Inspiroidu-haaste oli varsin riemastuttava! Tykkäsin aivan valtavasti Omulin ideoimasta Guest designer-haasteesta, jossa jutun juonena oli runsaus ja mahdollisimman paljon kaikkea. Tämmöisen sivun skräppäilin perjantai-illan rentoutukseksi :)

Aikalailla koko paperin pinta-ala tuli käytettyä tässä :) Ja hurjan paljon kuvia verrattuna siihen mitä yleensä käytän. Kuviopaperiakin meinasin käyttää mutta sitä ei oikein enää mihinkään mahtunut noiden Sassafras Lass-soirojen lisäksi :D

Tuon vasemman yläreunan kuvan viereen olisi vielä tarkoitus lisätä keltainen maaliroiske mutta kyseinen maalituubi on mystisesti hävinnyt johonkin. Roiske yhdistäsi nimittäin kivasti nämä kaksi sivua.


Tämä leiska on tehty jo iät ja ajat sitten mutta en vaan ole saanut aikaiseksi laittaa sitä blogiin. Alunperin tähän oli tarkoitus tulla jonkinlainen otsikko ja mahdollisesti jotain muutakin mutta en vaan keksinyt mitä ja kuinka, joten jätin sen näin. Eikä tämä mielestäni enää mitään lisäystä kaipaakaan varsinkaan nyt kun sillä on "kaveri-leiska", jossa on otsikkoa, journalingia ja koristeita.

Tuo kuva on muuten yksi parhaita koskaan ottamiani kuvia ja haluaisin kovasti teettää tuosta ison kanvaasitaulun :)

14 kommenttia:

xing kirjoitti...

Oooooo! Ihanan piristävä aukeama näin harmaana talvipäivänä. Tykkään valokuvista, koristeista ja kaikesta

Anonyymi kirjoitti...

Hieno sivu! - mutta kyllä mulle tuli tästä haasteesta heti mieleen, että tähänhän sopisi mikä tahansa sun sivuista :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että otit haasteen vastaan! Mielettömän kiva toteutus, ihanat kuvat ja kokonaisuus... bueno :)

sannika kirjoitti...

Hieno pari. Upeat kuvat, upeat värit, lisukkeet ja kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

tykkän tykkään tykkään. värit kuvat kaikki :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana! värit on aivan mahtavat, vaikka on paljon ja kaikkee niin silti ei näytä tunkkasen täydeltä. ja iso kiitos elsie-kommentistas! otan sen suurena kohteliaisuutena. :) sulla taas on se ihan oma tyyli, jota itsekin kaipaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Upeat sivut, kauniit ja niin kesäiset kuvat. :) Taidanpas varastaa kukkaidean ja tehdä sivun kesän puutarha vierailuista..

Anonyymi kirjoitti...

Mä mietin myös heti luettani haasteen, että tämä on kyllä kuin tehty Pikkuhelistimelle :) Tykkään aukeamasta paljon, mutta erityisen paljon tykkään kuvista!

Anonyymi kirjoitti...

Olet niin taitava tekemään tämmöisiä ihania sivuja, joissa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia ja pirteitä värejä <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan monipuolinen sivu! :) Hauska huomata, että joku muukin käytti tähän haasteeseen kukkakuvia :)

Marie kirjoitti...

Trooppinen tunnelma! Onnistuneita kukkakuvia - ja onnistuneita kukkia. Meillä siemenpussit ovat aina mystisesti suutareita...

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pirteä sivu =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kukkameri ja kukkiin sopiva pyöreä teema koristeissa. Hyvän näköinen tummalla pohjalla. :)

Anonyymi kirjoitti...

heippa! kiitos kommentista! kirjaimet on ScrapAddictedista ruotsista. siinä pussissa luki näin: Love Worn Love Letters, Ting A Ling, Carolee's creations. joo. niitä oli myös valkoisena. namnam. ja nyt raaskin jopa käyttää niitä. :D