sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Haaste #29

Tämän viikon Inspiroidu-haaste oli mulle kyllä hankala. Haasteessa kehotettiin siis skräppäämään ilman valokuvia. En muuten oo ikinä moista kokeillut mutta kerta se on ensimmäinenkin. No juu, pidemmittä puheitta tässä eilen illalla aikaan saatu kuvaton.

Kuvat on vähän tummia, mutta kun valo ei riitä niin se ei vaan riitä. Tuo uusi nauha on kyllä aika namia vai mitä :) Tämmöistä leiskaa oon aikonut tehdä jo pidemmän aikaa mutta alkuperäiseen suunnitelmaan kuului kyllä se kuva :D No menee kai se näinkin...

Edit. Kuva vaihdettu edes piirun verran parempaan.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein kivan näköinen näyttävä sivu! ;)

Anonyymi kirjoitti...

On se namia! Ja kaikkia ihania erilaisia numeroitakin... Tykkään tosta rinkulasta jonka sisällä on koristuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Niin söpö :) Eriväriset, -kokoiset ja -näköiset numerot ovat tosi hauskan näköisiä ja muutenkin sivulla on kivoja yksityiskohtia.

Anonyymi kirjoitti...

Huikean hienot numerot ja tuo ympyräkoriste myös! Tällanen sivu on varmaan parhaimmillaan muutaman vuoden päästä. Kiva!

xing kirjoitti...

Tykkään tuosta isosta ympyrästä! Kuten Wilhenny sanoi, tämä on varmasti parhaimmillaan parin vuoden päästä (voit tehdä jatkoversion ;)

Anonyymi kirjoitti...

No nauhahan on kyllä aivan supermakea :) Ja koko sivu on ihanan hempeä ja värikäs yhtä aikaa, ja idea kertakaikkiaan hieno... tämä täytyy toteuttaa omien lapsien suhteen, vaikkapa haastattelutekniikalla josta joku joskus mainitsi. Itsestäni en enää edes yritä, ei riitä mielikuvitus eikä paperilla tila :D

Anonyymi kirjoitti...

hauska!
ja on se kyllä hyvä välillä miettiä tämmösiä asioita niin huomaa kuinka paljon kaikkea sitä onkaan saanut ja miten paljon kivoja asioita sitä elämässä onkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivan näköinen sivu =)