lauantai 6. joulukuuta 2008

Haaste #32 piparkakkureunukset

On tullut näköjään tavaksi, että perjantaina kun pääsee töistä kotiin täytyy napsauttaa kone auki, käydä katsomassa uusin Inspiroidu-haaste ja ruveta skräppäämään. Näin eilenkin :) Tällä kertaa haasteessa kehotettiin käyttämään ainakin kahta erilaista piparkakkureunusta. Huomasin muuten, että olin viime viikolla aikaani edellä tuossa mahdollisimman paljon kaikkea-haasteessa ;) Mutta juu, tässä nyt ne tämän viikon piparireunat.


Kuvat ovat aivan uskomattoman huonoja :( Voisin tässä päivän valjettua kuvata ne uudestaan. Eilen en vielä tykännyt tästä mutta kyllä tämä jo nyt alkaa näyttää ihan siedettävältä. Tässä taas niin kaikki mitä mulla AINA on sivuissa. Maalia, nauhaa, päällekkäin ladottuja kirjaintarroja.. Hmmph! Maaliroiskeiden pitäisi muuten olla oransseja, mutta mun mielestä ne näyttävät lähinnä ruskeilta. Mutta tuosta bambista (ne on aina bambeja mulle!) ainakin tykkään :) Sassafras Lass meets Basic Grey.

Bongasin tuon idean jostain netin syövereistä ja ihastuin ikihyviksi. Mulla on jo aika kasa erilaisilla kuoseilla varustettuja bambeja pitkin pöytää ;) Bambi on jäljennetty Sassafras Lassin paperista ohuelle kopiopaperille, jota sitten on käytetty leikkaamisessa mallina. Tuumin, että noistahan voisi tehdä vaikka jotain joulukoristeita ;)

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on kyllä niin pinkki ja prinsessamainen, että hyvin sopii sivun toteutus otsikkoon. Ja tykkään bambista tosi paljon. En ole mikään Sassafras lassin ystävä, mutta tämä Basic grey bambi on suloinen.

Anonyymi kirjoitti...

ihanuus!
ollaan varmaan oltu samoissa netin syövereissä sillä samaiseen bambi juttuun olen törmännyt ja niinpä erivärisiä bambeja löytyy nyt meleki jokaisesta joululahjasta:)

Anonyymi kirjoitti...

bambeja lisää!!!!! mä niiiiin tahtoisin sen sassafrassin leimasinsetin, missä on tuo ihana bambi. ja joo, ne on AINA bambeja, kaikki suoloiset pikku kauriit ja peuranpoikaset.
ja on taas kyllä ihan sun näköinen ja ihanainen leiska! mistä noi päällekäin ladotut kirjaimet on kotoisin? oon pitkään jo niitä sulla katsellut. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno sivu! Sinä sitten osaat tehdä sivuista aina mielenkiintoisia ja miellyttäviä katsella :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa koristeellisuutta ja karkkiväritystä jälleen <3 Ja bambikin on ihan hurjan soma.

Mullakin oli piparkakkureunuksia jo viime haasteen leiskassa :D Pitää yrittää jossain välissä ehtiä tehdä niitä sisältävä sivu tähänkin haasteeseen.

xing kirjoitti...

Herkullinen sivu! :)

Jäin miettimään noita bambeja ja keksin vaikka minkälaisia joulukoristeita.. Hmm..

Anonyymi kirjoitti...

mä voisin tehdä vaikka bambi-nukketeatterin...
kiva sivu. tykkään noista päällekkäin olevista piparireunoista.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis sivu kauniissa väreissä =)

elina. kirjoitti...

pakko kommentoida uudestaan. katoin taas kerran tota sun sivua ja nyt tekee mieli prinsessaruokaa. kiitos vaan! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ompas "makea" sivu! Muakin kiinnostaa nuo päällekkäin olevat kirjaimet...mistäs ne on kotoisin?

Anski kirjoitti...

Nyt alkoi karkkihammasta kolottaa! Vitsit miten ihana sivu jälleen kerran! <3

JONNA kirjoitti...

Sinulla on ihanan rohkeita sivuja!