perjantai 17. lokakuuta 2008

Haaste # 25 ja pitkästä aikaa ajoissa :)

Hihi, mähän sanoin eilen, että uusimpaan Inspiroidu-haasteeseen vois nyt yrittää osallistua ajoissa :D Aihe tällä kertaa oli inspiroiva luonto. Tykkäsin kovasti haasteesta ja onneksi sopiva kuvakin oli vielä kätköissä. Mulla on vielä kesä, ainakin tässä leiskassa!Tämän kanssa oli lähellä ettei lähtenyt mopo rasasta (niinku pohojammaalla tavataan sanoa!). Jossain vaiheessa kuvan ympärille oli kasattuna jos jonkilaista sälää ja sekoilin oikein urakalla vielä journalingin kanssa.. Sitä ei aluksi pitänyt tulla ollenkaan, sitten yhtäkkiä alkoikin juttu luistaa. Olisin halunnut sen näkyville ja kaikkien luettavaksi, koska siihen ei mitään henkilökohtaisia salaisuuksia tullut, mutta mokomalle lippuselle ei sitten löytynyt paikkaa mistään. Journaling on nyt siis piilossa tuossa vaaleanvihreässä kartongin palassa, joka pilkistää tuolta yläreunasta. Journalingissa on muuten tarinointia siitä miten vanhemmiten on oppinut katsomaan luontoa eri tavalla kuin ennen ja inspiroitumaan väreistä, muodoista, isoista kokonaisuuksista ja pienistä yksityiskohdista, joita luonnosta löytyy.

Tämä leiska täytyy varmaan jättää lepäämään hetkeksi ja kokeilla myöhemmin jos se journaling-lappu löytäisi vielä paikkansa. Toisaalta harvoin kyllä tulee tehtyä leiskoihin muutoksia enää jälkikäteen ja voi olla, että samoin käy tämänkin kanssa.

Tänään muuten lähtee matkaan kuvatilaus, kun sain vihdoin ja viimein muokattua kuvia tilauskuntoon. Tilauskansiossa oli älyttömän paljon kivoja kuvia, jotka olin jo melkein unohtanut :) Odotan innolla, että pääsen skräppäämään niitä.

13 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Olit mua nopeampi, mutta ei ihme, mä olenkin jo syksyssä ja lumessa :)

Kaunis sivu, kuvaa hyvin sitä mitä kerrot kirjoittaneesi. Ihana tuo aito kasvi (eikö se olekin?) mutta jos puumateriaaleissa on ligniiniä niin varmaan kasveissakin - vai voiko niitä turvallisesti käyttää? Mä en näistä vielä kovin paljon tiedä...

sannika kirjoitti...

Kauneutta tosiaan!

Kaikkineen kiva, ja tuo oikean reunan muoto tosi kiva.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan piristävän keväinen sivu tähän syksyn sateeseen! :)

Unknown kirjoitti...

on todella kaunis sivu!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis sivu =

xing kirjoitti...

Kiva, kun on vielä kesä. :) Mitä jos journaling-lapulle paikka suoraan valokuvan alla?

Anonyymi kirjoitti...

yksinkertaisuudessaan oikein kiva.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis, yksinkertaine, selkeä kokonaisuus. Tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis todellakin! :) Kiva tuo reunassa oleva paperi bordi...

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tästä tosi paljon :) Taitava tyhjän tilan käyttö korostaa kivasti kuvaa ja otsikkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, kauneutta olet saanut aikaan. Tämän katselusta tulee hyvä mieli.

Kaarisulkeet ja nappien käyttö (sekä kukat, mutta tässä ne ovat aitoja) on kuulunut ällö-listaani, ja sitten näen jotain tällaista. Todella kiva kokonaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, samalla yksinkertainen mutta niin monta pientä yksityiskohtaa sisältävä sivu!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis leiska:) Kyl käy kateeks ihmisiä, jotka osaa jättää tyylikkäästi tilaa paperille. Mulla on siinä vielä paljon oppimista...