maanantai 20. lokakuuta 2008

Viikonloppuna skräpättyä

Viikonloppu oli aika tuottelias vaikka en mitään monen tunnin skräppäyssessiota ottanutkaan. Perjantaisen Inspiroidu-leiskan jälkeen tein vielä neljä muutakin viikonlopun aikana ja vähän sellaisella yksi silloin, toinen tällöin-meiningillä. Välillä aina keräsin kamat pois pöydältä ja otin ne sitten uudestaan esille kun aloitin. Yleensä skräppäyskamat lojuu pöydällä koko viikonlopun, että ovat siinä sitten valmiina jos/kun huvittaa skräpätä :D Mutta juu aloitetaan tuoreimmalla ja omalla suosikilla.

Tämän aloitin lauantaina ja tein loppuun sunnuntaiaamulla (lisäsin siis nuo maaliroiskeet). Tykkäsin tästä ennen niitäkin mutta nuo roiskeet kyllä kruunasivat koko homman. On tuo momman Roope-kissa on kyllä niin mahtava ilmestys ja upean värinen. :)

Tämän tein samalla istumalla tuon edellisen kanssa ja tykkään tästäkin kovasti. Tämä meinasi osoittautua varsinaiseksi stressi-leiskaksi mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Leiska oli nimittäin tuota nauttii kesästä-tekstiä vailla ja oli siihen asti tyytyväinen tuotokseen. Harjoittelin monta kertaa tekstiä suttupaperille sekä tikkukirjaimilla että tekstauksella.. En muuten oikeastaan koskaan kirjoita suoraan leiskaan ennen armotonta suttupaperiharjoitusta :D no sitten kun lopuksi aloin kirjoittaa leiskaan, meni joku pieleen ja tekstistä tuli kamala! Ei siinä auttanut sitten kun uusi kerros maalia päälle ja uusi yritys.

Tällä kertaa päätin sitten kokeilla kaunokirjoitusta edellisen tikkukirjotuksen sijaan ja tätäkin piti tietenkin harjoitella sutulle. Leiskaan kirjoittamisen jälkeen en ollut vieläkään tyytyväinen :( Hätäpäissäni sovitin tuohon jo ties minkälaista lippusta ja lappusta, johon olisin tekstit kirjoittanut mutta eiväthän ne nyt tuohon sopineet. Oli ihan sellainen olo, että nyt meni sitten kiva leiska pilalle. Ja kun oli valmiiksi sellainen olo niin päätin sitten kokeilla ääriviivojen piirtämistä tekstiin ja voi pojat! Sillä sain pelastettua leiskan ja itselleni mielenrauhan (hehe). Joskus nää jutut on vaan näköjään niin pienestä kiinni ;) No juu, sitten vielä pari puolimukavaa.

Tämä nyt on sitten tämmöinen roiskaisu lauantaiaamulta. Kuva on otettu keväällä muuton aikaan. Kissatkin olivat kovasti kiinnostuneita muuttopuuhista ja pyörivät jaloissa kaiken aikaa. Ja tietenkin niitä viehätti suunnattomasti kaikki tyhjät laatikot ja korit sekä muut nyssykät ja pussukat. Tuossa korissa ne sitten istuivat ihan niinkuin nekin olisi jo pakattu ja seurailivat sieltä mitä mamski oikein touhuaa. Tämä kaipaisi vähän journalingia mutta se vaan jäi jostain syystä laittamatta. Piilotettuna onnistuisi kyllä vielä senkin lisääminen. Sitten viimeisin viikonlopun tuotos, joka on jotain muuta kuin kissa-aiheista.

Tämä leiska on perjailta. Inspiroidu-leiskan jälkeen oli vielä skräppäysintoa ja Elsien boksin ja Päivin blogin selailun jälkeen päätin minäkin kokeilla tämmöistä "tilkkutäkki-leiskaa". Bongasin myös Lintsin blogista tällä tekniikalla tehdyn leiskan. Oikein ihania molemmat! Tästä meikäläisen omasta tuli tämmöinen tykkään/en tykkää- tapaus. Mutta ihan varmasti näitä tulee vielä lisää, koska tätä oli niin hauska tehdä. Kokeilkaa vaikka :)

Testailin tässä postauksessa vähän tuota kuvan kokoa ja mun mielestä nää isommat kuvat taitaa olla parempia. Tulipas muuten kova skräppäyshinku tätä postausta kirjoittaessa mutta kun nyt pitäisi tiskata ja pestä pyykkiä. Hmm...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kaikki! Suosikkejani ehkä tuo eka (aivan syötävän suloinen kissan nessu siinä) ja vika - ihana, värikäs ja iloinen leiska!

Laura kirjoitti...

iiiiiiiiik!!!!! Tosi upeita! vau! Voi että miten ihana kuva tuossa ensimmäisessä! Mutta minun suosikki on tuo toinen leiska. Siinä on ihanat värit ja minä aina tykkään ympyröistä. toki ihana kisuliini vaikuttaa myös asiaan :)

sannika kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera! Mun lemppari on tuo eka, ihanat ruskeat ja siniset.

Jonna kirjoitti...

Minusta tuo tilkkutäkkileiska on mahdottoman hieno. Tykkään noista sävyistä.

Anonyymi kirjoitti...

oot kyllä tosi nopea ja ahkera! hienoja sivuja. tykkään kuinka käytät pahvia, siis tota aaltopahvia usein ja monella eri tavalla. mua nauratti tuo "korillinen kissoja pakattuna" :D, tosi hauska!

xing kirjoitti...

Ihania kaikki! Omat suosikkini ovat eka ja kolmas. Myönnän kärsiväni asteittain pahenevasta kissakuumeesta, jota tuo ensimmäisen sivun kuva pahensi entisestään

Pia K kirjoitti...

Hienoja! (Näin lyhyesti, mutta tiedätpä että kävin ja pidin :)