perjantai 3. lokakuuta 2008

Pienen pieni Helistin...

Aamulla kerran.. No heh! Haalin kotoa pinon lapsuuskuvia ja ajattelin kasata niistäkin albumin. Aikaisemmin skräpätyt lapsuuskuvat on vielä sielä täälä muiden kuvien seassa mutta nyt vois jo nämä siirtää omaan albumiin. Tällä viikolla oon saanu valmiiksi neljä leiskaa ja tässä niistä kaksi.

Pienen pieni Helistin tässä. Tuo Neiti Sievänen-ilmaus ärsytti mua muksuna hullusti mutta ketäpä ei olisi pienenä tuolla nimellä kutsuttu :D Ja taas huokailen näiden papruen ihanuutta! Näihin saa tehtyä niin nopskaan leiskan. Kuva ja vähän koristeita sopiviin paikkoihin niin se on siinä. Aluksi nämä runsaasti kuvioidut oli vähän "pelottavia" mutta kun näihin oppii tekemään niin saa tosi vähällä vaivalla näyttävää jälkeä :) Sitten toinen leiska.

Tässäkin ihanaista Sassafrassia. Suurin osa näistä papereista onkin hankittu juuri näitä lapsuuskuvia varten. Tätä pyörittelin huomattavasti kauemmin kuin tuota edellistä, enkä ole aivan varma onko tämä vielä valmis. Kovasti nimittäin olisin vielä lisäämässä tuohon kuvien yläpuolelle jotain. Toistaiseksi saa olla kuitenkin näin.

On muuten ollut jännä huomata, että otan jotenkin "vakavasti" näiden lapsuuskuvien skräppäämisen :D Mulla on joku ihme päähänpinttymä siitä, että näiden leiskojen täytyy olla sellaisia, joista ite tykkään aivan valtavasti. Sitä en tiedä johtuuko moinen kuvista vai papereista vaiko niiden yhteisvaikutuksesta.

6 kommenttia:

xing kirjoitti...

Kivoja leiskoja molemmat. Ihan sopivia Inspiroidu-blogin uusimpaan haasteeseen. :)

elina. kirjoitti...

oih! noi paperit on niiiiiin ihania. ja mulla ei niitä vieläkään ole. snif! :(
sopii tosi hyvin just lapsuuskuvien kans. tossa alemmassa on nannat kirjaimet. mitä ne on?

pikkuhelistin kirjoitti...

xing: Kiitti :)

elinarsku: Hih, en varmaan osais muita kuvia näille papruille laittaakaan ;) Nuo kirjaimet on Heidi Swappia ja nimeltään Fat cat :D hihi, oon vähän kovasti niihin tykästyny

Anonyymi kirjoitti...

To-del-la hienoja leiskoja! Hyvä sinä :)

Pia K kirjoitti...

Aivan valloittavia nuo paksu kissa -kirjaimet! Onko ne pehmeitä, kumimaisia, vai ihan kovaa muovia? Tekis mieli päästä tunnustelemaan, niin herkulliset kuvatkin oot ottanut! Mistä niitä saa? - siis kirjaimia, ei kuvia!

Mua taitaa edelleen noi Sassafrass Lassin (tää nimi on aina niin hauska kirjoittaa:) uudet paperit kuvioineen pelottaa, en osaa kuvitella että käyttäisin. Hurmaavia ne kyllä on osaavien käsien läpi kulkeneina - ja ihan itselläänkin. Eipä sillä että niitä mistään saisinkaan, eikös niitä ollut suomalaisista nettikaupoista vain yhdessä, joka ei nyt toimita lainkaan isoja papereita?

pikkuhelistin kirjoitti...

dum-dum: Kiitti paljon :)

Pia K: Tykkään kans valtavasti vaaleanpunaisista paksuista kissoista ;) Ne on sellaista kovaa muovia, tarrataustaisia. Paperikierteestä tilasin loppukesästä enkä oo muualla nähnyt. Sassafras Lassin (tuo on muuten hauska kirjoittaa) papereita on tällä hetkellä ainakin Crafticassa. Sielä on niitä vähän vanhempiakin ja sitten näitä ihan uusia herkkuja.