lauantai 25. lokakuuta 2008

Let me inspire you <3

Hui, eilen sitten julkaistiin mun Inspiroidu Guest designer-haaste. Jännää :) Haasteleiskan tekemisen aikaan intoilin kovasti kuvien repimisestä, leikkaamisesta ja muutenkin "kaltoin kohtelusta". Itseasiassa intoilen vieläkin :D Tuota ei tietenkään ihan kaikille kuville voi (tai edes halua tehdä) mutta tässä nyt pari esimerkkiä, jossa moinen ronskius on ollut hyväksi. Ekaksi siis tämä gd-leiska.


Nämä kuvat olivat pyörineet laatikossa kauan odottamassa skräppäystä. Sinänsä ihan kivoja kuvia mutta en kokenut niitä mitenkään erityisen inspiroiviksi. Ajattelin sitten kokeilla saisinko kuviin vähän jotain mielenkiintoista efektiä aikaan ja raaputtelin askarteluveitsellä kuviin kehykset. Lopputulos oli ihan ok mutta halusin vielä vähän enemmmän rosoa työhön, joten repäisin isomman kuvan kahtia. Tykkäsin kovasti lopputuloksesta :)

Sitten toinen samoihin aikoihin tehty kokeilu, jonka päätin julkaista vasta nyt samalla kertaa tuon haasteleiskan kanssa.


Tässä hiekkapaperia on käytetty sitten vähän kovemmalla kädellä. Kuvista tuli mielestäni aika hienoja :) Tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa oli melko levoton tausta mutta näin voimakkaasti hiottuna kuva pääsee paremmin oikeuksiinsa.

Nämä kokeilut oli kyllä superhauskoja ja varmasti jatkossakin käytän tätä tekniikkaa :) Nyt vois vähän skräppäillä kun alkuviikosta postilaatikkoon tupsahti aikamoinen pino kuvia kesän ja syksyn ajalta :) Olo on aika inspiroitunut.

Hyvää viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja on molemmat! Jos vain aika antaa myöten, yritän osallistua tuohon haasteeseen. Mäkin tykkään kovasti hiekkapaperilla fiksailla kuvien reunoja, nyt vois koittaa jotain ronskimpaakin...

baula kirjoitti...

Ihana tämä haaste.. En varmasti ikinä ilman tätä "turmelisi" valokuvia, mutta nyt aion kyllä sen tehdä.

xing kirjoitti...

Kiitos haasteesta!

Molemmat sivut ovat hienoja: tuo kruunuteippi sopii hyvin orkideoihin. Ja alemman sivun hiekkapaperikäsittely on todella hieno

elina. kirjoitti...

kiitos kivasta haasteesta! odottelinkin jo että koskas saadaan sulta inspiraatiota ihan virallisesti! ;) tykkään tosta sun haasteleiskasta tosi paljon!

Anonyymi kirjoitti...

Hienot sivut, hyvät värit yläkuvassa. Kiva haaste.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tosi mukavasta haasteesta, oli todellakin haastava ja inspiroiva :)

Ja upeat nämä sivut, varsinkin ylempään tykästyin kovasti.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haasteesta!
Hienoja leiskoja nämä kummatkin ja nuo kuvan käsittelyt ovat oikein onnistuneita :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita töitä, kyllä valokuvaan saa ihan erilaista särmää kun vaan vähän uskaltaa. Varsinkin kukkakuvista tulee jotenkin eläviä kun niitä tällä tavalla vähän tuunaa. Kiitos inspiroimisesta, muutenkin kuin vain tämän haasteen kohdalla.