keskiviikko 27. elokuuta 2008

Villejä lupiineja

Äh, oikeasti inhoan tuota laulua mutta pakko kai se oli otsikoksi laittaa kun kerran soi päässä koko sen ajan kun tein tätä.Just kun tuossa edellisessä postauksessa hehkutin kuinka helppoa ja vapautunutta skräppäily on nyt ollut niin eiköhän sitten tökkää.. Oon meinaan takunnu nyt neljä päivää uusimman Inspiroidu-haasteleiskan kanssa :( Tästä leiskasta kyllä tykkään ja ehkä tuo paikallaan polkeva haasteleiskakin vielä valmistuu ja jopa ajallaan kun sain tällä vähän avattua tuota lukkoa :) Lupiinit on jotenkin kauniita kukkia ja muistan paapan aina kun näen lupiineja! Huomenna kyllä rykäisen sen haasteleiskan loppuun niin ehdin vielä Arjen ylellisyys-haasteeseen mukaan.

Haasteista puheenollen, Ella Eliisa sai ylipuhuttua tähän ;) Odotan sekä innolla että kauhulla maanantaita! Hihi.

Edit. Ooookay. Meinasinpas korjata yhden pienen fiban vanhasta tekstistä ja blogger muutti (melkein) koko tekstin koodimössöksi ja hukkasi pätkän kirjoituksesta. Siksi siis vähän muokkautui postaus uuteen uskoon kun enhän minä nyt muista mitä tänne läpättelin päivällä. No joo.. Heipat!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vähänkö ehkä hienoko tuo lupiinihomma! näyttää kuin koristeet uppoavat kuvaan tai että kuvan lupiinit ovat tulleet pois kuvasta. huisia!

pikkuhelistin kirjoitti...

Ou thääänks :)