keskiviikko 20. elokuuta 2008

Pikapostaus pikaleiskasta

Viimeaikoina skräppäys on ollut jotenkin niin helppoa ja vapautunutta :) Ihanaa ottaa skräppäilykamat esille kun kaikki vaan tuntuu sujuvan ja hupsista leiska onkin jo valmis! Joskus ne kaikki palaset vaan tuntuu loksahtelevan kohdalleen. Toivottavasti tätä jatkuu vielä kauan eikä tämä hyvä "skräppimojo" pääse häviämään mihinkään. On meinaan huippuärsyttävää kun tekisi niin vimmatusti mieli skräppäillä, mutta paperille ei saa aikaan edes puolimukavaa :< Maanantain pikaleiska näyttää tältä.


Kävin läpi kirjaintarravarastoani ja huomasin ihan käyttämättä jääneen Playroom-arkin! Oon niin ihastunu noihin mustiin Sprinkles-tarroihin, että oon käyttäny viimeaikoina vaan niitä. Nuo Playroomit oli siis ihan kivaa vaihtelua :D Yhdistin tässä niitä Hopscotch-tarroihin ja mielestäni tuosta otsikosta tuli aika kiva. Yläreunan rinkulat on maalattu kertakäyttökupin avulla ja tuo puna-pinkki muovi on taas niitä Libresse-kääreitä :D Nykyään tulee katseltua kaikenmoisia juttuja vähän sillä silmällä, että tästä saisi varmaan jotain kivaa skräppäykseen.

Huomenissa voisin laittaa näytille lahjaksi tehdyn minialbumin :) Varmuuden välttämiseksi (hehe) en laita sitä vielä tänään ettei mene ylläri pilalle!

Heipat ja moit!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Söpösiä kuvia! Ihailen näitä sun ideoita, oot niin luova ja keksit aina jotain jännää näihin sivuihin.. :) nuo maalirinkulat, kruunut, pompulanauha.. Kaikki matsaa yhteen..

Anonyymi kirjoitti...

joo, miten sulla riittää noita ideoita? ja kaikki vielä toimii! jos mulla tulee paljon ideoita, niin laatu siinä kyllä kärsii. ;) tai en osaa toteuttaa. noi kisut on niiiiiiin sulosia! ja mä ainaski voisin täyttää monta albumia vaan eläinkuvilla. hihi!

pikkuhelistin kirjoitti...

baula: Oi voi, kiitos ihanasta kommentista :)

elinarsku: Hih :D Valma ja Vilma on meidän hassunassuja<3 Sama juttu mullakin, elukoista on niiin paljon kuvia, että huh!