keskiviikko 13. elokuuta 2008

Perusharmaata

Inspiroidu-haasteen jälkeen tekaisin pari muutakin leiskaa ja ne tulevat näytille nyt. Kaikissa tekemissäni leiskoissa käytin Basic Greyn papereita. Ovat kyllä sitten niin lemppareita ja kaikkea muuta kuin nimi Basic Grey antaa ymmärtää! :)

Tässä ekaksi Perhaps-sarjan papereilla tehty kissa-aiheinen<3Tässä leiskassa on käytetty tekniikkaa Scrap in Style TV:n jaksosta #78 Stitching borders and letters. Videoiden katsomista varten täytyy olla rekisteröitynyt käyttäjä. Tykkäsin kovasti tuosta tekniikasta ja varmasti kokeilen tätä toistekin erilaisilla kuvioilla. Hassua, ettei noinkin simppeli ja hauska tehokeino ole tullut koskaan mielen viereenkään. Tällä tekniikalla saa kyllä helposti näyttävän yksityiskohdan leiskaan.

Täytyypä muuten selailla vielä noita SiS-webisodeja, jos sieltä vaikka löytyisi muitakin hauskoja tutoriaaleja. Sitten se toinen "perusharmaa" leiska.

Tähän leiskaan on puolestaan käytetty hieman Perhapsia uudempaa Basic Grey-tuotantoa, Euphoriaa. Kokoelmassa on mielettömän ihanat värit! Harmitti vähän kun löysin noita indeksikuvia vielä lisää kun olin saanut leiskan jo valmiiksi. Tähän olisi nimittäin voinut vielä muutaman rivin lisätä :) Toinen harmitus oli nuo ruskeat maalitäplät. Niistä tuli vähän typerät mutta eipä sitä kauheasti pysty kontrolloida kuinka se maali sieltä purkista paperille tipahtaa. Ja sehän siinä hommassa kyllä sitten on se viehätyskin.. Kuva näköjään on vähän vino, mutta ei anneta sen haitata menoa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja leiskoja molemmat! Tuossa indeksikuvaleiskassa riittääkin yksityiskohtia ja katseltavaa pitkäksi aikaa, itsekin pitäisi joskus hyödyntää noita "minikuvia".

sannika kirjoitti...

On harmaata on! Hauska tuo ompelus ja erittäin hauska tuo minikuvakollaasi! Ihme jos ei tule joskus matkittua :-)

xing kirjoitti...

Oi ihanuus, tykkään ihan hurjasti tuosta alemmasta.

Anonyymi kirjoitti...

Hii! Kiitos kommentoinnista. : D Ja otan osaa myös Viivin puolesta. <3

Olen vilkuillut blogiasi aina välillä ja upean uskomattomia töitä olet tehnyt! Kuvat yksityiskohdista ovat mukavia. : ) Itse en välillä tajua, miten olet saanut aikaan joitain niistä. Todella upeita. <3

pikkuhelistin kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
pikkuhelistin kirjoitti...

omuli: Kiitos! Tuota indeksikuvaleiskaa tulee tosiaan katselua aina vähän pidempään kuin muita ;)

sannika: Kiitti! Juu ei muutaku minikuvat käyttöön :) ite pyörittelin niitä kauan aikaa ja mietin, että mitähän näilläkin tekee enkä kuitenkaan raaskinu heittää pois. No hyvä näin :)

xing: Kiitos kovasti :)

pikkususi: Oi kiitos kiitos :) ihan tässä hämääntyy noin kivasta kommentista ;)