perjantai 22. elokuuta 2008

Lahjaminialbumi ja muuta pientä kivaa

Tämä postaushan oli tarkoitus tehdä jo eilen mutta ukkosen pelossa en uskaltanut pitää konetta päällä illalla. Hui! Mutta parempi myöhään ja sitä rataa. Tässä siis minialbumi kukkien ja mietelauseiden kera synttärilahjaksi äipälle!
Tuo toinen kuva on näköjään aivan ruokottoman huono mutta nuo vanhat kukkakuvat vasta huonoja olivatkin! Vanhalla kameralla otettuja, hyi :( Toisaalta noita huonolaatuisia kuvia uskalsi surutta maalailla ja koristella. Tämä oli vähän tämmöinen "layout kuvassa"-albumi ;) Säästän teidät nyt enemmältä kuvasaasteelta tämän albumin osalta, tuossa nyt ainakin tuo kansi ja omat lempparisivut.

Sitten kiikutin äipälle vielä tämän. Nuo kuvat on myös parin vuoden takaa ja otettu alunperinkin sillä tarkoituksella, että ne päätyvät tauluksi. Kehykset on jostain mega-alennuskorista ja vanha pohja on heivattu mäkeen. Papruina tässä Basic Greytä. Taulu on kooltaan piirun verran 12*12 paperia pienempi. Tykkäsin lopputuloksesta aikalailla :)

Nyt siivoilemaan ja sitten onkin jo taas aika käydä bongaamassa inspiraatiota uusimmasta haasteesta ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanuuksia!!
kaikenlaiset albumit ja kirjaset on aina ihania!
kuin myös tuo taulu!

Anonyymi kirjoitti...

ihania juttuja. tykkaan erityisesti tosta kolmannesta kuvasta, jossa olet maalin paalle kirjoittanut!!!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpa hyvännäköistä jälkeä! - Omalla äidilläni on kuusikymppiset tulossa: viitsisinköhän tehdä kanssa jonkun albumintapaisen... Tykkäisi varmasti.

pikkuhelistin kirjoitti...

pappi puikoissa: Kiitos :) Tee ihmeessä! Mun mielestä minialbumit ja miksei vähän isommatkin on aivan ihania lahjoja<3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pieni albumi! Tykkään erityisesti tuosta kun olet maalannut kuvien päälle. Taidan ehkä lainata ideaasi joku kerta.:-)