torstai 28. elokuuta 2008

Haaste #17 ja innosta hihkumista!

Tein sen mitä eilen lupasin. Väkersin loppuun leiskan, jolla ajattelin osallistua haasteeseen. Ehtihän se jo monta päivää pöydällä pyöriäkin. Sen jälkeen otin ja tekaisin toisen samalla aiheella. Osallistun uudemmalla leiskalla, siihen pitkin viikkoa tehtyyn tympäännyin jo tiistaina :D Tehtävänanto tämän kertaiseen Inpiroitumiseen meni näin:

Arjen keskellä täytyy olla vähän ylellisyyttäkin. Se voi olla melkein mitä vain - kupillinen erikoisen hyvää kahvia, uusi hajuvesi, paksu ja kauan odotettu hyvä kirja, suklaanautinto pienessä kahvilassa, lasi viiniä, kasvonaamio ja hieronta tai uudet pehmeät ja värikkäät pyyhkeet. Mikä tahansa onkaan oman arkesi ylellisyyttä, skräppää se. Se voi tietenkin olla ihan mitä tahansa, jokaisella meistä on erilaiset käsitykset ylellisyydestä ja mikä on toiselle ylellistä, voi olla toiselle hyvinkin arkista. Korosta valitsemaasi aihetta ylellisillä koristeilla, mikäli sellainen vain sopii valitsemaasi aiheeseen.


Mulle kauniit esineet on ehdottomasti arjen ylellisyyttä. Ja ihan lapsesta asti oon pitänyt tuota "kippoa" kauniina! Tuo tyhjä tila tässä leiskassa vaivaa mua jotenkin, mutta enhän mä ikinä oikein oo sitä osannu jättää.. Tuo reunojen hiominen vähän auttoi ja tuohon ei oikeasti voi vaan laittaa yhtään mitään enää. Piste. Nauhan poisjättäminen olis kyllä ollu liian suuri ahdistus, joten sitä oli pakko tuohon niittailla.

Sitten vielä yksi juttu eli siis tuo otsikossa vihjaistu innosta hihkuminen. Intohimona skräppäys! Mitä ihanuutta! Työpöytäpaikka on jo varattuna<3 Jos olisin edes pienen hitusen enemmän innoissani niin halkeaisin!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi miten upea sivu.. Tuo kukkakiekura systeemi on niin hieno että.. :)

Enpäs ollut kuullutkaan tuollaisesta tapahtumasta, mutta ilmoittautuminen lähti sen enempiä miettimättä.. Siellä siis tavataan.. :D Jännää..

Anonyymi kirjoitti...

Hauska idea tehdä arjen ylellisyysdestä sivu, joka käsittelee kauniita tavaroita.

Ja kiitos infosta, keväällä nähdään :-) Täytyy heti esittää töissä toive vapaasta viikonlopusta.

sannika kirjoitti...

Samoin ilmoittauduin mukaan, kiitos tiedosta! Just tänään mietin että tuollainen tapahtuma pitäisi olla, itsekö se pitää järjestää... No ei tarvi :-)

xing kirjoitti...

Kaunis (ja hiukan hämmentävä) sivu: en meinannut aluksi hahmottaa tuota valokuvaa. :)

Ja todella kiva kuulla tuosta tapahtumasta. Vielä en ole varannut paikkaa, mutta laitoin sen jo kalenteriin. Ja näiden kommenttien perusteella tapaan siellä livenä tosi monet. Kivaa!

Mia kirjoitti...

Itse meinasin tehdä sivun myös samasta aiheesta... Sisustus kun on kans mun toinen "harrastus"!! ;)

Kivan leiskan sait taaskin aikaiseksi. Tykkään tosta bling bling kukkakoristeesta!! Ihq!!

xing kirjoitti...

Piti palata vielä kommentoimaan, että please opeta minullekin sinun hienoa nauhojenkäyttöäsi, jos tavataan Tampereella. :)

Aloin jo miettiä, mitä haluan oppia kultakin skräppääjältä. Kaikilla on joku "oma juttunsa"

Pia K kirjoitti...

Tämäpä on tuttu aihe - samoin kuin sekin, että tekee pitkin viikkoa. Mulla on ollut niin kiire viikko että tänä yönä on pakko vielä jatkaa haastesivua, ei muuten mutta jos en saa sivuani valmiiksi ennen uutta haastetta, se jää varmaan lopullisesti vaiheeseen.

Sun sivu on kaunis, ja ihana huomata että vaikka olet käyttänyt nauhaa periaatteessa samoin kuin aina, kuitenkin siinäkin on tämän aiheen myötä erityistä ylellisyyttä.

Tapaamislinkkiin en vielä tutustunut, mutta kiinnostaa kyllä.

minnako kirjoitti...

Tampereella tavataan!

Anonyymi kirjoitti...

ihana sivu! samainen aihe oli mullakin mielessa kun pahkailin, etta mista sita tekisi taman viikon haasteen. ehka pitaa myohemmin itselleen koota minialbumi kaikista omista arkielaman ylellisyyksista :).

tampereen tapahtumaa katselin minakin, suomessa olen kylla silloin, mutta saakohan sinne ottaa 2kk vanhan vauvan mukaan askartelemaan... :D?

pikkuhelistin kirjoitti...

baula: Kiitos :) Mäkin tuon tapahtuman bongasin ihan vahingossa. Kiva tietää jo etukäteen ketä sielä tulee sitten tapaamaan. Kiva :)

manssu: Kiitos :) Tämä oli toiseksi paras vaihtoehto, kauniit tavarat piristää aina. Mulla kans jo kalenterissa kissan kokoisella varattu kyseinen viikonloppu :)

sannika: Kiva! Mä oon kans monesti miettiny kuinka kivaa olis päästä johki tommoseen ja nyt sitten on mahdollisuus, jee!

xing: Kiitti! Tuo valokuva on kyllä kieltämättä vähän vekkuli ;) ja toki jaan nauhan nitomis-vinkkejä :) mä mietin kans just tollai, että mitä muilta voi sitten oppia kun livenä nähdään. Uskon että porukalla on paljon opittavaa toisiltaan. Huisia!

mia: Kiitos :)

Pia K: Hih, nyt oli kyllä varsinaisessa pitkässä liemessä mullakin tää skräppäily. Se oli tuo nauhan kanssa vähän tarkoituskin, saada vähän jotain ylellisyyttä vanhaan ja tuttuun tapaan koristella sivua.

Eikä muuta kuin mukaan vaan tapaamiseen :)

minna: Kiva :) Sitä odotellessa!

lintsi: Tää aihe on tainnu olla monilla mielessä. Tuo albumi arjen ylellisyyksistä onkin kiva idea :) täytyy ehkä toteuttaa joskus, aiheita kyllä riittää kun vaan vähän miettii :)