perjantai 4. maaliskuuta 2011

Inspiroidu #148 Ylösalaisin

Tällä viikolla Inspiksessä piti ainakin osa työstä kääntää ylösalaisin. Haaste tuntui aluksi melko hankalalta ja ajattelin ihan suosiolla jättää sen väliin. Tän tyyppinen haaste vaatii mun mielestä jonkin syyn laittaa elementtejä ylösalaisin enkä halunnut lätkiä juttuja ylösalaisin vain haasteen vuoksi. You know ;) Aloin sitten muuten vaan skräppäilemään mutta kun tämä kuva tuli pinosta vastaan loksahti mun tulkinta haasteestakin kohdalleen.


Tätä kuvaa olisi periaatteessa voinut käyttää ihan miten päin vaan mutta näin se mun mielestä on eniten ylösalaisin :D Lisäksi ylösalaisin kiepautin taustapaperin ja puolet otsikosta. October Afternoon on muuten jostain takavasemmalta hiipinyt suosikkivalmistajieni joukkoon. Aikaisemmin en niin OA:sta välittänyt vaikka muutama paperi kyseiseltä valmistajalta tuolta paperilaatikosta löytyykin.

Kuvan alta aukee enemmän tarinointia aiheeseen liittyen. Aluksi mun oli tarkoitus laittaa kaikki sanottava näkyviin ilman mitään piilotettuja tarinointeja. Asiaa tuli kuitenkin niin paljon ja tekstistä tuli sitä myöten paljon henkilökohtaisempi, siksi siis näin.

10 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Onpa hauska kuva! Maha ihanasti pallona, miksi ne mahat onkin niin ihanan näköisiä silloin kun ne on jollain toisella : )

Tosi kiva sivu, tykkään tehosteväreistä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva! Tosi hyvä vastaus haasteeseen!

ninarsku kirjoitti...

ihana-ihana-ihana kuva! Ja hyvä aihe. tää tykkää, muttei osaa sanoa enempää... miks joskus onkin niin vaikea sanoa/kirjoittaa ajatuksiaan näihin kommentteihin...

Marika kirjoitti...

Mäkin tykkään kuvasta, aivan ihana!

Tosi hienon tulkinnan oot tehny aiheesta. Tykkään :)

Jeppula kirjoitti...

Onpa hauska kuva! Mahtava idea käyttää sitä haasteessa. Hauska yhteensattuma on, että itse käytin samaa OA:n paperia tässä samaisessa haasteessa;)

Pia K kirjoitti...

Hieno sivu, ylösalaisuus toimii! :)

sannika kirjoitti...

Juuri kuten kirjoitat, ylösalaisuus on tässä luontevaa ja perusteltua. Hieno leiska!

xing kirjoitti...

Superhieno! Tämä jos jokin sopii haasteen aiheeseen <3

lehtipollo kirjoitti...

Hyvä sivu <3 Aihe, karttapaperi, asettelu...

PaperiSydän kirjoitti...

Upeasti tosiaan sopii työn elementit haasteeseen! Pidän tyylistäsi skräpätä, asettelut on tosi kauniita, simppeleitä, mutta kuitenkin niin ihanan kerroksellisen runsaita osittain :)