tiistai 22. maaliskuuta 2011

Äiti&tytär

Sassafras Lassin Mix&Mend-kokoelma oli ilmestyessään jopa tällaisen vannoutuneen Sassa-fanin mielestä vähän hämmentävä. Se oli toki upean näköinen mutta tuntui jotenkin liian valmiilta. Kun pääsin tästä hämmennyksestä yli, tykästyin :) Venlan aamupäiväunien aikaan valmistui pikaisesti tämä leiska. Mix&Mend osoittautui oivalliseksi juuri tällaiseen pikaskräppäykseen.


Korostin paperissa jo valmiiksi olleet ompeleet langalla ja oikeaan reunaan niitin kuvien päälle napsautin oikeat niitit. Lisäksi pari tarraa, napit, vähän blingiä sekä maalarin teippiä ja valmista tuli. Otsikkoa jouduin vähän väkertää kun kyseiset aakkostarrat olivat käyneet kovin vähiin. E-kirjaimet toimivat hienosti A:na (tai siis tässä tapauksessa Ä:nä) ja F-kirjain on väärinpäin T. Myös J&L kirjaimista saa T:n kun niihin lisää vähän pieniä paloja :D

Seuraavaksi käynkin samanhenkisen mutta vielä astetta ihanamman Sweetly Smitten-kokoelma kimppuun! Nyt on Venlan kuville tarpeeksi hienoja papereita ;)

10 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

kuin kaksi marjaa! Mahtiksia aakkosmuokkailuja, f on just hyvä t.

Pikkuhiljaa alan lämpenemään kans tälle paperisarjalle alun minishokin jälkeen :)

m kirjoitti...

hyvää kirjainkikkailua ja mahtava kuvapari, hyvännäköistä pikaskräppäystä kaikin puolin :)

Kirsi kirjoitti...

Oi että miten kaunis sivu. Ja ihanasti olet hyödyntänyt erillaisia kirjaimia muina mitä ne alunperin ovat olleet. =)

sannika kirjoitti...

Hieno leiska! Otsikon perusteella olisin stereotyyppisesti odottanut ehkä jotain sylittelykuvaa, joten nämä kuvat olivat maino ylläri. Voi pieniä! :-)

Juuli kirjoitti...

Vaikka oonkin ihan rakastunut tohon Mix&Mendiin, niin mäkään en oo oikeen osannut käyttää niitä papruja.

Tähän tuo paperi sopii mainiosti, ja kuvat on ihanat <3 ja otsikko on tosi kiva, hyvin oot käyttänyt kirjainten rippeetkin :D

Niin ja tuo alempi Gerbera-sivu on IHANA, ja tosiaan, tuo pikku-g sellasena vänkyränä on kyllä tosi hienon näköinen!

xing kirjoitti...

Mahtava valokuvayhdistelmä! Mietinkin mitä mieltä mahdat olla näistä Sassan uutuuksista. Näyttää hyvältä juuri näin <3

Pia K kirjoitti...

Mä oon vielä siinä hämmennysvaiheessa noiden papereiden suhteen... mutta juuri noinhan niitä kannattaakin käyttää, niitinkuvia aitojen niittien "varjoina" ym. :)

Veeruliiru kirjoitti...

Hauska aihe sivussa! =)
Musta nää uudet Sassat on just oivallisia pikaskräppäykseen, kun alku on jo annettu! Jokainen lisää mitä lisää ja aina on silti tekijänsä näköinen sivu! On muuten hyvä idea ommella paperipistojen yli ihan oikeesti...!

Anski kirjoitti...

Hihih mitkä kuvat :D Joo, mullakin ollut vaikeuksia käyttää noita papruja.. mutta jospa ne jossain vaiheessa mullakin lähtis käyttöön :)

lehtipollo kirjoitti...

Kivat nuo oikeat ompeleet ja niitit ja napit! Ja aihe, tietysti...