tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tupla

Pitkästä aikaa tuli tehtyä tuplaleiska. Tykkäsin kovasti tästä asettelusta ja valmista tuli nopeasti :) Tää asettelu on myös aika hyvin muunneltavissa ja pääsee varmasti toistekin käyttöön.

Näistä Venlan ilmeilykuvista oli pakko tilata useampi versio ja kaikkiahan pitää tietysti käyttää leiskaan:D En muka osannut valita parasta. Osan vastaavista kuvasarjoista oon teettänyt pienempinä kuvina, ettei albumi täyttyisi kokonaan monen kuvan tuplaleiskoista.


Jotenkin pikkuneidin kuvien kanssa tulee käytettyä tosi tuota Sassafras Lassia. Kuvasta näkyy vähän huonosti, että osa kuvioista on kohotettu tarrapaloilla. Tapani mukaan yritin mallata tähän myös nappeja ja maalia mutta tuo pirteä kuviopaperi sai kuitenkin yksinään riittää. Tässä vielä leiskat erikseen.

5 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Suklaanhimoni johdatti tänne;)
Tälläisiin leiskoihin ei voi laittaa paljon muuta;noi ihanat kuvat riittää!

Pia K kirjoitti...

Ihanaa iloisuutta ja suloisuutta :)

Jeppula kirjoitti...

Lovely. So sweet:) Kiva idea kohottaa paperista kuvioita.

Marika kirjoitti...

Oih, vau!!!

Ihania kuvia (ja ihana body(?))! Tosi kaunis tubla ja hyvin istutettu kuvat siihen :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, olet taas ehtinyt näpertää kaikkea ihanaa. Mun pitäis aktiivisemmin päivittää blogia niistä vähistä, mitä saan aikaan! Viime aikoina tosin aika on just riittänyt korttien tekoon ja siihen isoon projektiin, talokansioon, josta puuttuu vielä huoman paljon kaikkea, on se sentään jo hyvässä alussa! Pitää treffata tässä jonkun ajan pääsät ja pääset vähän tutkailee livenä mitä olen saanut aikaan :)