tiistai 21. syyskuuta 2010

Pieniä ja isoja juttuja

Tämä oli nyt kolmas "oman iän verran jotain juttuja"-leiska. Mulla jää kirjaintarra-arkkeihin aina paljon numeroita käyttämättä, joten näihin saa aina näppärästi tuhottua niitä ;) 25-vuotiaana tykättiin asioista, 26-vuotiaana ei oltu ikinä tehty tiettyjä asioita ja nyt ärsyttää. Pieniä ja isoja asioita, jotka ärsyttää pahana päivänä suunnattomasti, hyvänä päivänä ei välttämättä ollenkaan.


Leiska oli aika työläs vaikka numerot asettuivatkin melko hyvin kohdilleen. Loppupäässä piti vähän siirrellä, että kaikki mahtuisivat nätisti. Kaikkein kovin homma näiden leiskojen kanssa on selata tarra-arkkikasaa läpi. Ykköset ja kakkoset meinaa välillä olla vähän tiukassa. Tekstin jouduin kirjoittamaan kahteen kertaan ennen kuin se istui täydellisesti sille varattuun paikkaan. Mulla oli alunperin tarkoitus tehdä teksti tietokoneella mutta oon tyytyväinen, että kirjoitin sen loppujen lopuksi käsin.


Lopuksi pakko vielä fiilistellä. Mä vaan niin tykkään tuosta tekstuurista, jonka erilaiset thickersit ryhmänä saa aikaan <3

10 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Kylläpä onkin ärsyttäviä juttuja sun listassa! Samaa mieltä lähes kaikista! Ja tämä sun numeroleiskasarja on niin mainio... Odottelen innolla sun 50-vuotislistaa ja mitä silloin keksit listata... Ja 80-v-listassa pitää olla jo aika pieni käsiala että kaikki jutut mahtuu! ;-)

Anski kirjoitti...

Ihana sivu! Numerorykelmä todellakin eri pintoineen näyttää huippukivalle!
Tykkään hulluna muistakin sivuista, mitä olet tehnyt viime aikoina. (jäänyt kommentointi vähän väliin) Varsinkin kaikki kissasivut ja sitten tuolta aiempaa se lato-aiheinen leiska ovat jääneet mieleen. <3
Niin ja hirmusti onnea tulevasta perheenlisäyksestä, jos en ole muistanut sitäkään sanoa!! <3<3<3

m kirjoitti...

kaikinpuolin mainio!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Ihana tuo numerorykelmä!

Veeruliiru kirjoitti...

Niin ärsyttävä lista!!! Ja että tässä maailmassa on joku muukin joka inhoaa isoja jauhelihakökköjä... Pelastit mun päivän! =)
Thickersit on vaan niin ylivetoja, niinkuin tää sivukin!

elina. kirjoitti...

hahaa! toi vois olla myös mun kirjoittama lista! eilen paistoin jauhelihaa ja oli pakko käydä taas taas kaikki kököt läpi, että tulee tasaisen pientä. :)
ja ihanat numerot, värit, käsiala, napit väleissä... mahtavaa!

Marika kirjoitti...

Tosi ihana!

Mahtavat numerot, ihana listaus ;), mahtis käsiala, ihan huippu kokonaisuus!

Ja niin loisto idea!

xing kirjoitti...

Tämähän olisi sopinut loistavasti aakkostarrakuukauteen! :D Ihana väriyhdistelmä numeroita

Pia K kirjoitti...

Hah, mulla ei ylijäämänumerot riittäis jos tollasta rupeisin tekemään :D - siis olenko mä niin vanha!? :D

Numerot on niiin ihanat, samoin kuin koko sivu!

Marzuli kirjoitti...

Huippu idea ja hieno toteutus! Käsinkirjoitettu teksti näyttää kyllä monesti paljon kivemmalta.