torstai 22. huhtikuuta 2010

Inspiroidu #103 Teippaustalkoot

Teippailin oman osallistumiseni tämän kertaiseen Inspiroidu-haasteeseen jo viikonloppuna mutta enpäs ole saanut aikaan postata sitä. Mutta tässä nyt olis. Teippihaaste oli taas niin mun juttu mutta tällä kertaa toteutus vähän tökki.Käytin tässä siis tuota ihanaa maatuskateippiä + pari palaa maalarinteippiä. Leiska oli kiva niin kauan kunnes päätin roiskia maalia. Roiskeista tuli ihan typerät ja harkitsin jo leiskan uudelleen kasaamista mutta olkoon nyt näin.

Roiskeet ärsytti niin hulluna, että vitkuttelin leiskan postaamistakin siitä syystä :D Lopulta kun nostin leiskan pöydälle kuvattavaksi, kissat kävivät ryttäämässä sen kun selkäni käänsin. Pari päivää suoristuksessakaan ei saanut leiskaa oikenemaan ja ne rytyt näkyvät tuossa kuvassakin. Oikein epäonnen leiska :D Lisäksi tajusin vielä, että tähän aiheeseen olisi kukkakimpun sijaan kuvaksi sopinut paremmin kuva 50 v:n mahtavista villasukista! Ehkä siitä tulee sitten kaverisivu tämän viereen.

4 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Roiskeet sopii nuorekkaalle 50-vuotiaalle ihan hyvin, minua ainakaan ei ärsytä yhtään. Ihanat värit ja teipit!

Onzku kirjoitti...

Ihana, enkä mä olis ainakaan kiinnittäny negatiivista huomiota noihin maaliroiskeisiin, jos et ois huomauttanu :D Mun mieletä ne on kivat, ja sopii siihen hyvin.
Kysyisin vielä että mistä toi iiihana maatuskateippi on?

xing kirjoitti...

Ehkä niiden oli tarkoitus olla jotenkin erilaisia ja siksi sinua ärsyttää, vaikka sivu meistä muista näyttääkin hyvältä näin?! Maalarinteippi ja maatuskat ovat söpöjä <3

Pia K kirjoitti...

Monta ihanaa juttua tässä sivussa kyllä on: teipit ja kuvien asettelu, turkoosit otsikkonumerot ja koristereunanpätkä... ja tarinointi on musta erityisen kiva, kun munkaan äiti ei tunnu yhtään vanhalta :)