lauantai 3. huhtikuuta 2010

Talvimorsian

Oon vihdoin ja viimein aloittanut hääkuvien skräppäämisen. Päätin, että on turha yrittää etsiä jotain tiettyä paperisarjaa, jota käyttäisi jokaisessa sivussa. Ensinnäkin mä varmaan kyllästyisin saman sarjan käyttämiseen jossain albumin puolessa välissä ja toiseksi en varmaan osaisi valita vain yhtä sopivaa sarjaa ;)

Kävin eilen läpi varastojani, joista valkkasin eri kuville sopivia papereita ja koristeita. Samalla mietin alustavasti myös asetteluja, että saisin nopeasti valmista kun istahdan pöydän ääreen. Hommaahan tuossa hääalbumissa tulee riittämään mutta eiköhän sitä valmistakin synny, varsinkin kun esivalmistelut on tehty. Tässä albumin ensimmäinen sivu koossa 6x12.


Löysin jostain laatikon perimmäisestä nurkasta vanhan tarinointilappunipun, josta tuo otsikkokin on peräisin. Simppeli ja nopea sivu, jossa ei mitään erikoisia kikkailuja.

Albumiin tulee näillä näkymin 6x12 ja 12x12 tuumaisten lisäksi niitä kuuden erillisen kuvataskun sivuja. Jos oikein riehaannun, saatan heittää sekaan vielä pari 8x8 tuumaistakin ;)

4 kommenttia:

baula kirjoitti...

Eka sivu näyttää hienolta. Kiva tuo otsikkolappunen. Ootan innolla lisää sivuja.

Ciili kirjoitti...

Ihanalta näyttää, mutta erityisesti huomion kiinnitti tuo upea puku päälläs tossa kuvassa! Ihana <3

Pia K kirjoitti...

Upea talvimorsiamen puku hienossa leiskassa! Kiva että oot päättänyt tehdä "sekalaisen" albumin - ei tule tylsä, ja luovuus pääsee paremmin käyttöön kun ei ole sidottu vain yhteen paperisarjaan.

lehtipollo kirjoitti...

Tyylikäs sivu ja kuva on upea!