tiistai 6. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen skräppäyksiä

En skräpännyt pääsiäisestä mutta skräppäsin pääsiäisenä, kaikenkaikkiaan viisi leiskaa. Leiskojen kuvaaminen oli taas haasteellista näiden kuvausassistenttien takia. Kissoja kun niin kovin kiinnostaa aina kaikki mitä teen. Tässä muutama, loput säästän myöhemmäksi :)


Tässä otsikkona lausahdus, jonka olin joskus lapsena päästänyt suustani :D Ja lisää maalia ja Sassafras Lassia. Musta tuntuu, että mun ei tarvisi edes kirjoittaa enää kun nää elementit löytyy lähes joka leiskasta ;)


Tämä leiska oli mulla jo Ikaalisissa mukana ja ennen sitäkin lojunut keskeneräisenä varmaan kuukauden. Mutta nyt vihdoin valmis :) Tässäkin pakolliset Sassafrasit mutta eipäs yhtään maalia. Kuvan alla piilojournaling mun kilpailuvietistä sekä suhtautumisesta voittoon ja tappioon.

Palataan asiaan!

5 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Vaan onpas suloinen kuvausassistentti :)

Ei voi kuin yhtyä tuohon ensimmäisen leiskan tokaisuun... onneksi (toivottavasti ainakaan) enää ei tule lisää lunta. Hienot leiskat, molemmat.

xing kirjoitti...

Ja nyt se kaikki lumi sulaa... :) Sassafras-varastojesi kokoa olen minäkin alkanut miettiä, mutta hei: samat materiaalit ja 11 sivua on tulossa ilman Sassaa ;)

Tavallaan aika ihana, kun yksi valmistaja on noin selkeästi mieleinen

Pia K kirjoitti...

No nyt siitä tuli hyvä! Ja mikä tärkeintä: tuli valmiiksi ;)

ninarsku kirjoitti...

hihittelin jo illalla kännykästä (siitä on niiiiin huono kommentoida, hitto) tuota lumileiskan paperivalintaa, kun karhu on nostanut kädet pystyyn kun lunta on niin paljon. Ja hih vielä tuolle tokaisullekin.

Munkin on pitänyt miljoonasti skräpätä peleistä (siis perinteisistä lautapeleistä), mutten saa aikaiseks. Tässä sun sivussa on just sitä jotain mitä pelisivuissa pitääkin olla, väriä ja iloa kontrastilla.

Veeruliiru kirjoitti...

Ihan huippuja molemmat!!! Paljo lunta on style ja vekkuli ja raikas.
Pelaa sivu voimakas ja värikäs ja iloinen. Kuvasta tykkään minäkin!