maanantai 5. huhtikuuta 2010

Inspiroidu #101 Sabluunataiteilua

Uudistuneessa Inspiroidu-haasteessa tällä kertaa sabluunoiden käyttöä. Tässä käytetty pilvenmuotoon leikattua pahvia ja roiskittu maalia. Lisänä Sassafrassia. Nämä yhdessä on niin mua :) Tätä leiskaa on kyllä vääntämällä väännetty. Taisi ainakin kaksi jaksoa (jos ei vähän kolmattakin) Paperclipping Rountablea kulua tätä tehdessä.


Mulla oli huippukivat polttarit ja halusin tehdä leiskasta oikein iloisen väripläjäyksen :) Tähän leiskaan tuli muuten totaalikämmi, jota en saanut kunnolla peitettyä mutta tykkään silti lopputuloksesta. Kirjoitin tekstin suoraan leiskaan tosi rumasti ja teksti oli muutenkin jotenkin kankea. Sen jälkeen kirjoitin tekstin erilliselle paperille, joka oli tarkoitus lätkäistä tuohon kuvan alle. Erillinen ja erivärinen paperinpala näytti kuitenkin vähän irralliselta ja sitä paitsi, kirjoitin vielä senkin rumasti :D Ei auttanut kuin maalata päälle. Hieman ne edelliset tekstit tuolta kuultavat läpi mutta eipä tuo haittaa.

11 kommenttia:

Pikkis kirjoitti...

Voi vitsi tää on hauska!! Toi maalipläjäys ei näytä yhtään "hätäratkaisulta" vaan sopii kuin nenä päähän. Ja "pilviroiske" (en keksinyt fiksumpaakaan sanaa) on ihana :D

elinarsku kirjoitti...

tosi iloinen ja ihanan värikäs leiska! mä tykästyin heti noihin ommeltuihin yksityiskohtiin. ja tietty maalin käyttöön ja sassaan. :D

Sini kirjoitti...

Ihanan iloinen sivu, tykkään. Ja tuo pieni norsu, aih ;)

ninarsku kirjoitti...

toi tarinointi oli just ihan mageinta mitä mun silmät ensimmäisenä sivusta löysi! Hyvä että meni pilalle ekalla kertaa, koska lopputulos oli näin hieno. Tykkäsin myös tuosta kukkaryklemästä, ja tiettynä pilvistä :)

Ellis kirjoitti...

En vissiin lukenut tarpeeksi huolella ensimmäisellä kertaa, kun ihmettelin kommentteja hätäratkaisun toimivuudesta. Mun mielestä tuo maali tekstin alla näytti kyllä niin helistimeltä kun olla voi. Siis täys kymppi, ihan meni läpi ainakin mulla. Noinhan sen pitikin olla!

(loppuuko sun sassamateriaali ikinä? sulla on joku selvä jemma!)

xing kirjoitti...

Pilvi on niin söpö <3

Veeruliiru kirjoitti...

Ihana väripläjäys!! Kaikki sopii niin hyvin yhteen, etten kyllä olis uskonut tässä tapahtuneen yhtäkään källiä...! Jään kyllä innolla odottamaan lisää sun hääalbumin sivuja! Btw, ihana hääpuku! =)

Pia K kirjoitti...

Hauskaa, iloista, pilviä, nappeja, ihanaa! :)

Marika kirjoitti...

Ihanan pirteä!!!!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Tykkään tykkään, ihanan poreileva sivu. Noi leikellyt kuviot yhdistettynä krouviin maaliin, nam. Ennen kuin luin tekstin leiskan jälkeen, tutkin tuota journalingin alla olevaa maalipläjäystä ihastuneena, ajattelin että se on kyllä niin nerokas, miten joku keksii. Ei tullut mieleen et olis ollut kämmi kyseessä. Sama juttu rock-biisien kanssa, pitää olla rosoa, jos on liian täydelliseksi tuotettu niin ei kuullosta aidolta.

Elina kirjoitti...

Samaa mieltä minäkin - aivan ihana sivu! Kuplivan naurava tunnelma, ja värien ja kuvioiden iloittelu sopii tähän erinomaisesti. Pilvisabluunasta tykkään ihan erityisesti!