keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Innostuin

Vaikka luonnoksissa olisi parikin leiskaa odottamassa julkaisuvuoroaan, on nyt pakko tulla esittelemään eilisiltainen ja toinen uunituore (noin kymmenen minuuttia sitten valmistunut) leiska. Ja molemmat vieläpä siihen Inspiksen sabluunahaasteeseen. Silloin kun innostuu niin innostuu :)


Eilisiltainen näyttää tältä. Mä niin tiesin, että sitä hajuvesipakkauksen kantta ei turhaan ole säilytetty kun sitä voi kerran käyttää näin hienona perhossabluunana :D Teksti puuttuu vielä kun mulle tuli vähän pelko suoraan leiskaan kirjoittamisesta sen edellisen mokailun takia. Ja muutenkin teksti on vähän vaiheessa. Mä käytän tosi usein akryylimaalia mutta nuo roiskeet on ollu nyt vähän tauolla. Oli kyllä kivaa eli tauko saa varmaan nyt päätöksen.

Vaikka tykkään leiskasta aivan valtavasti harmittelin kuitenkin vähän, etten tehnyt kahta perhosta. Eipä sitten auttanut kuin kokeilla uudestaan. Skräpistin itse itseäni ja tein samalla kaavalla uuden. Nää kaks täytyy varmaan laittaa eri albumeihin ;)


Kahden perhosen kaveriksi kaksi kuvaa. Jostain syystä olen epähuomiossa tilannut samaa kuvaa kahdessa eri koossa ja lätkäisin tähän nyt ne molemmat. Noista paperilla taustoitetuista läpinäkyvistä napeista tais tulla aika lemppareita. Niistähän voi tehdä vaikka minkä värisiä ja vaikka minkälaiseen leiskaan sopivia :)

8 kommenttia:

Laura kirjoitti...

iiiiiihania!!!! Tykkään erityisesti tuosta ylemmästä koska tuo sinun ihana punainen mekko käy niin kauniisti yhteen tuon oliivinvihreän kanssa. Ja minusta on ihana kun leiskassa on reunat.. siis tuo vihreä kartonki alla.

Pia K kirjoitti...

Aivan hurmaavat perhoset! Ootko hammasharjalla räpsinyt värin?
Mäkin tykkään erityisesti ylemmästä sivusta, kun siinä on reilusti punaista vihreän kaverina :)

ninarsku kirjoitti...

näähän vois laittaa vaikka aukeamaksi! Upeita! Ekassa on ihanaa just noi vastavärit. Hymyilitti toi että et turhaan säästänyt tota pakettia, mulla kun on jemmassa kans jos jonkinmoista aarretta, josko joskus ehkä niille olis käyttöö...

Hanna kirjoitti...

IHANIA!!!!!!!!!!! - ei voi muuta sanoa! ;D

Bridget kirjoitti...

Ihanat perhoset, ei voi muuta sanoa. :) Tykkään!

Veeruliiru kirjoitti...

Kuinka hienot perhoset!!! Munkin suosikki on tuo ylempi juuri kontrastin vuoksi.... Alemmassa on kyllä hyvä idea käyttää samaa, mutta erikokoista kuvaa, voisin hyvin kuvitella tekeväni ihan tarkoituksella tollaisen kuvatilauksen... Kiitos ideasta! =)

Ciili kirjoitti...

Molemmat on ihan sairaan upeita :)) Sopii ihanasti tollasiin kesäkuviin!

baula kirjoitti...

Ihania ja munkin mielestä ehdottomasti aukeamaksi.. :) Kuten Laura sanoi niin tuo ylempi on munkin lemppari, punainen ja virheä vaan mätsää niin hyvin.. Ja perhoset on kerrassaan upeita.