sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Tuplaleiska

Eilen oli aivan loistava skräppäilypäivä. Sain valmiiksi kolme ihan uutta leiskaa + vielä iltasella viimeisteltyä tämän aukeamallisen, joka on ollut tarinointia ja loppusilausta vaille valmis ties kuinka kauan.


Nämä leiskat olivat siis puolivalmiina pöydällä varmaan kuukauden. Tarinointi ei vain meinannut ottaa syntyäkseen. Tai siis tiesin kyllä mitä haluan aiheesta kirjoittaa mutta kun tuo suoraan leiskaan kirjoittaminen on niin hurjan pelottavaa :D Lisäksi tuntui, että oikean puoleinen sivu kaipaisi tekstin lisäksi myös jotain koristetta. Pelkät Robin's Nest pallukat eivät tuntuneet riittävän. Viime aikoina olen tehokäyttänyt Sassafras Lassin tarroja, joten niitä päätyi sitten tähänkin leiskaan. Tämä on omasta mielestäni onnistunein aukeama mitä olen koskaan tehnyt. Molemmat leiskat toimisivat erikseenkin mutta yhdessä vielä paremmin. Oli kiva fiilis kun tästä vihdoin tuli valmis!

Postailen muita viikonlopun tuotoksia sitten myöhemmin. Saattaa olla, että tänäänkin valmistuu vielä jotain :)

9 kommenttia:

sannika kirjoitti...

On tosiaan onnistunut aukeama! Sopivat koristeet, ja tykkään kuvien asettelusta.

Bridget kirjoitti...

Kiva, että sielläkin oli onnistunut askartelupäivä eilen. :) Mulla ei ihan noin monta leiskaa kyllä syntynyt, mutta jotain saan blogiin tänäänkin.

Tämä on todella onnistunut kokonaisuus, tykkään paljon. Ja hyvin sulla on onnistunut journalingin teko suoraan leiskaan! Sassafrassin tarrat sopii hyvin tähän. Ja autopesussa on kieltämättä kivaa... :)

elinarsku kirjoitti...

autopesussa on kivaa! :D
ihana aukeama! kivat kuvat ja noi "car wash"-kirjaimet sopii tuohon jotenkin ihan täydellisesti. ja sassan tarrat kans. oottelen niitä muita uusia leiskoja kans.

Laura kirjoitti...

ihanaa!!! Autopesussa on kyllä tosiaan ihanaa! Minä en ollut edes käynyt sellaisessa ennenkuin vasta täällä. Minä aina kiljun innoissani autossa kun mennään läpi. hihii! :) ensi kerralla pitää kyllä minullakin olla kamera mukana!

Veeruliiru kirjoitti...

Tää on niin onnistunut! Upeat kuvat ja nuo läpinäkyvät pallurat sopii mainiosti tähän vesiaiheeseen...

Loppuja tuotoksia jo odotellen! =)

Ellis kirjoitti...

Vain skräppääjä ottaa kuvia autossa kun kulkee autopesun läpi, eikö näin? :) Mutta näin juuri, kamera TÄYTYY olla aina mukana!

Pia K kirjoitti...

On se hieno tunne kun keskeneräinen valmistuu, jep :) Mua alkoi just kanssa kiinnostaa autopesussa kuvaaminen, vaikka en välttämättä aio kyllä skräpätä aiheesta. Siis ihan vaan hienojen kuvien takia... En muuten olekaan käynyt autopesussa aikoihin!

ommu kirjoitti...

Kamera pitää näköjään olla AINA mukana! Tykkään aukeamasta tosi paljon. Palluroiden pisaramainen olemus sopii todella hyvin aiheeseen ja kuvien asettelu on niin jees!

Anski kirjoitti...

Upealle näyttää aukeama! Tykkään tosi paljon kaikista noista yksityiskohtakuvista, ihan huippuja!!