keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Haaste #75 Lainaus elokuvasta

Tämän kertaisessa uudistuneessa Inspiroidu-haasteessa oli tehtävänä lainata lausahdusta elokuvasta. Aiheen lisäksi oli mahdollisuus käyttää myös Inspis Twist luonnosta. Tykkäsin haasteesta todella paljon mutta luonnos ei tuntunut ihan omimmalta tällä kertaa, joten skräppäsin pelkästään annetusta aiheesta. Kuka muuten tunnistaa leffan, josta minä lainasin?


Mun "ötökät" ne siinä katselemassa ikkunasta :) Väriparina vaaleanpunainen ja sininen miellyttävät jostain syystä mun silmää hurjasti. Tämän leiskan tekeminen oli rentoa, nopeaa ja helppoa. Yleensä sellaisista leiskoista tykkää kovasti myös itse.

ps. Lainaus on Mr. Oogie Boogie Manin repliikki elokuvasta Nightmare Before Christmas.

7 kommenttia:

Elisse kirjoitti...

Noista "ötököistä" ei pysty ottamaan antisuloista kuvaa!! Ne ovat sillai suunniteltu.Ristipistosydämet yes!!

Anski kirjoitti...

Ihkupihku! <3 Onpa kyllä kiva väriyhdistelmä, ihana tuo sydänrivistö ja reunan lanka :)

sirppis kirjoitti...

Ihanat kisut ja leiskassa yksi mun lemppariväriyhdistelmä. Meillä on valkoinen kissa,osallistuin Paperikierteen lokakuun haasteeseen kissastamme otetulla kuvalla. Kissat ovat mainioita kuvattavia, vai mitÄ?

xing kirjoitti...

Johtuukohan ruutupaperitaustasta vai mistä, mutta tästä tuli jotenkin Lauran leiskat mieleen? Positiivisella tavalla :) Ja "ristipistosydämet" kiinnitti minunkin huomion

elina. kirjoitti...

mulla tuli mieleen nemoa etsimässä ja "bubbles, my bubbles!" :)
mut ihana toi väriyhdistelmä, sydämet ja sun ötökät!

Pia K kirjoitti...

Suloinen sivu, ja aivan ihanat värit tosiaankin!

Oonaa kirjoitti...

Samoin kuin elinarskulla, mullakin tuli heti mieleen nemoa etsimässä =D Ja siis tosiaan, miten ihanan suloinen kuva! Meijän kora ei pysy paikalla ees sekuntia, kanat kyllä vois pysyy =D