maanantai 10. elokuuta 2009

Jos oikeesti välität, ostat mulle saunahatun

Tämän leiskan tekemistä olen odottanut kauan aikaa. Siksi olinkin vähän pettynyt kun mielikuva päässäni ei vastannut sitä mitä leiskasta lopuksi tuli.


Tykkään tuosta kuvasta, tarinasta ja otsikosta. Kaikki näytti ihan hyvältä vielä siinä vaiheessa kun kuvan ja tarinointilapun asettelu oli sommiteltu. Kun aloin työstämään leiskaa siitä eteenpäin, jokin meni pieleen eikä lopputulos miellytä läheskään niin paljon kuin se voisi. Roiskeet taustalla ovat liian levottomat ja käsin ommeltu otsikko ei sekään onnistunut kovin nappiin. Tärkeintä on kuitenkin, että kiva muisto tuli taas tallennettua :) Toivottavasti seuraavasta leiskasta tulee sitten vähän mieluisampi. Kivoja ja inspiroivia kuvia löytyy kyllä skräpättäväksi :)

9 kommenttia:

baula kirjoitti...

Mun mielestä tää on kyllä ihana! Aaltopahvi sydämet ja ommeltu otsikko on ihan parhaita.

lehtipollo kirjoitti...

Vai saunahattu... :) Ihanat sydämet ja loveteippi! Maaliroiskeet voivat esittää vaikka tahroja, josta pääsee saunassa eroon.

Veeruliiru kirjoitti...

Aivan iiiiihana otsikko! =) Sivussa on paljon kivoja yksityiskohtia!

sannika kirjoitti...

Monta kivaa juttua tässä, ommeltu otsikko, sydämet, ja itse aihe tietysti. Harmi jos toteutus ei vastaa ideaasi mutta voi olla että muutaman vuoden päästä katsot tätä ihan tyytyväisenä :-) Mun mielestä ainakin on hieno!

Anski kirjoitti...

Näyttää tosi ihanalle minusta! Kauniita maanläheisiä sävyjä vaaleanpunaisen kanssa, oi. Toi ommeltu otsikko on tosi upea ja samoin pahvisydämet!!

elina. kirjoitti...

nam mitkä värit! mun rupes tekeen mieli triojätskiä! ja kyllä tää mun mielestä on onnistunut, mut aina ne omat ei oikein vakuuta jos on ollu joku muu mielikuva asiasta. tykkään tuosta tarinointilapusta ja sydämistä ja otsikosta tietty!

xing kirjoitti...

Tiedän tunteen; kun suunnittelee jotain sivua mielessään ja innostuu ajatuksesta, lopputuloksesta saattaa tulla ihan erilainen kuin alunperin ajatteli. Ja ihanat syntyvät joskus aivan vahingossa!
Muut eivät kuitenkaan näe sinun alkuperäistä ajatustasi, vaan hienon sivun ;)

Laurana kirjoitti...

Minusta tuo käsin ommeltu otsikko on oikein onnistunut! Leiskan väritkin on ihanat ja kuva on soma ja aaltopahvisydämet niiiin suloiset ja ja ja... :D

Pia K kirjoitti...

Kuinka ihanat värit, niin kaunis yhdistelmä! Pehmeän lämpöinen sivu, kuin saunahattu, ja suloinen :)