sunnuntai 16. elokuuta 2009

Haaste #68 Tekstiviesti talteen

Uusin Inspiroidu-haaste oli aika hauska! Mä pidän puhelimessa tallessa kivoja ja tärkeitä viestejä ja joskus kirjoitan niitä myös ylös kalenteriin tai jonkun vihon sivun nurkkaan. En vaan ole tullut ajatelleeksi, että tekstiviestjä voisi myös skräpätä :) Luettuani haasteen aloin selaamaan puhelimesta viestejä vanhimmista viesteistä aloittaen. Tästä viestistä muistin leiskan, joka on ollut keskeneräisenä laatikossa lähes koko kesän!


Olin aikaisemmin kiinnittänyt tähän leiskaan kuvat, nauhat ja Robin's Nest pallukat (ne vähän muistuttavat niitä turkkiin tarttuvia palloja!). Sen jälkeen alkoi tökkiä enkä päässyt leiskan kanssa ollenkaan eteenpäin. Kun sain yhdistettyä aiheeseen liittyvän viestin leiskaan, palaset loksahtelivat kohdalleen. Nyt sain vihdoin tallennettua meidän perheen "syyssääennusteen" eli sen, että kissojen turkkiin tarttuu ulkoa pieniä siemeniä, joita meillä kutsutaan palloiksi. Se on ensimmäinen merkki siitä, että syksy tekee tuloaan.

Alaosa jäi ehkä hieman tyhjäksi ja haluaisinkin lisätä siihen vielä jotain. Luultavimmin se tulee olemaan tarinointi, jossa vähän avaan tuon viestin merkitystä.

EDIT. Tyhjä tila alkoi häiritsemään niin paljon, että korjasin sen samantien. Tässä siis paranneltu versio!

8 kommenttia:

xing kirjoitti...

Hauska nähdä molemmat versiot! Alempi on supersöpö :)

Bridget kirjoitti...

Ihanat värit tässä leiskassa! Tykkään tosi paljon kokonaisuudesta.

Ei kai syksy ole vielä tälle vuodelle alkanut? :)

Laura kirjoitti...

voi tuota kisua kun se on niin ihana!!!!! haluttaisi rapsutella :). Pitänee rapsutella omaa vaavelia sen sijaan :). ihana leiska!!! Minä itse asiassa tykkään enemmän ylemmästä versiosta :). hih!

Veeruliiru kirjoitti...

Tykkään tuosta kulmasta syksyn lehtineen ihan tosi isosti!! Sä oot niin haka niissä! Kivat on myös nuo rosoiset valokuvat ja niiden taustat!

elinarsku kirjoitti...

haa! mä en muistanutkaan noita palloja. meillä oli kisuissa kans noita aina.
ihanan raikas leiska! ja kiva nähdä tosiaan molemmat versiot.

Anski kirjoitti...

Oi vitsit miten ihana sivu tämäkin. Teidän kisu näyttää älyttömän pehmeältä ja pöwwöiseltä <3
Ihanan raikas värimaailma tässä. Hyvin sopii pallurakoristeet aiheeseen, tosi hauska oivallus! Ja alempi sivu on kyllä parempi, totta :)

ninarsku kirjoitti...

likes likes likes! Ihana sivu, viesti ja suloinen kissa. Noi nest pallurat on ihan just passelit kun liittyvät tohon viestiin :)

Hemppa kirjoitti...

Kaunis!