perjantai 14. elokuuta 2009

Haaste #67 En ole koskaan...

Tällä kertaa Inspiroidu-haasteessa skräpättiin asioista, joita ei ole itse koskaan tehnyt vaikka ihmiset olettavat, että kaikki ovat niin tehneet. Tarvitsin haasteen hauduttelemiseen monta päivää aikaa, että keksin omaan toteutukseeni sopivan "jekun". Eräänä aamuna sitten muistin listan, jonka tein viime vuonna yhteen Inspis-haasteeseen. Tämä leiska jatkaa samalla idealla mutta vähän eri aiheella ja tarkoituksena on tehdä jatkossakin vastaavia listoja kun ikää karttuu.


Leiska on simppeli mutta erilaiset numerot tuovat siihen eloisuutta. Tämän tekeminen oli rentoa puuhastelua ja asioiden dokumentoimista ilman paineita siitä tuleeko leiskasta "mestariteos" vaiko ei.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä jatkokommentti toi "p.s"! sullahan tuli pitkä lista asioita. kivaa luettavaa :) nämä listat.

Laurana kirjoitti...

Ihan mielettömän söpöjä nuo värikkäät numerot! On kyllä tosi mielenkiintoista lukea näitä "en ole koskaan" -listoja :)

Nelsson kirjoitti...

Ihan huippu!!!

Napsuliini kirjoitti...

Tosi nasta lista! Ja tosiaan, nuo numerotarrat tuo kivasti sen "jonkun" tähän sivuun. Selkeän kaunista ja varmasti mielenkiintoista joskus lukea.

elinarsku kirjoitti...

Loistavaa! numerot on ihan pop ja listoja kiva lukea. varmaan myös myöhemmin. :) tästä tuli hyvä fiilis.

Laura kirjoitti...

Ihana! Nuo numerot tuo aivan ihanasti väriä sivuun.. niistä tuli hyvä mieli katsoessa! :)

Hemppa kirjoitti...

Ihana lista ja suloinen sivu. Ja onneksi ihan kaikkea ei tarvitse kokeilla! Tää sivu on varmasti aarre vuosien päästä.

xing kirjoitti...

Sommittelu toimii hienosti! Ja kuten Hemppa sanoi, tähän voi tehdä follow-up -listan vaikka 5 tai 10 vuoden päästä :) Pelottavaa kuinka monia listan asioita olen itse tehnyt ;)

Pia K kirjoitti...

Mä en tähän haasteeseen ehtinyt vastata eikä aihekaan oikein innostanut, mutta tästä sun sivusta keksin jotain: voisin tehdä sivun siitä, mitä en koskaan _voi tehdä, kaikenlaisia rajoituksia kun on elämässä... ja tietenkin siltä näkökantilta, ettei haittaa kuitenkaan :) Samaa muuten mietin sun listaa lukiessa kuin Xing: tota mä oon kyllä tehnyt, ja tota, ja tuonkin silloin kerran... On meillä silti samojakin "en ole koskaan" -juttuja ainakin muutama.

Veeruliiru kirjoitti...

Aivan mahtava lista! Löytyipä jokunen yhtäläisyyskin... =) Nerokas tapa tuhota numerotarroja, mulla niitä ainakin jää aina käyttämättä....

Anski kirjoitti...

Ihana numerorykelmä! Näitä listoja on kyllä hauska lukea. Sä keksit kyllä tosi paljon näitä aiheita. Mulla jäi haaste tekemättä kuin en keksinyt oikein mitään, mutta oishan niitä ollut kun ois vaan enemmän miettinyt, paljon samoja multakin ois löytynyt.