tiistai 28. heinäkuuta 2009

Täytyy kuvata, niin voi sitten skräpätä

En oo kovin paljon viime aikoina skräpännyt, oon vain kuvannut. Nyt täytyisikin taas tehdä kuvatilausta kun kesän aikana on kertynyt niin paljon ihania ja inspiroivia otoksia skräpättäväksi. Tässä taas ihan muutama mukava :)


Mun Ixus on kyllä ihan näppärä ja kiva ja tykkään siitä hurjasti mutta olen ajatellut siirtyä myös vähän "järeämpiin" aseisiin. Perjantaina olisi tarkoitus hakea se kauan haaveiltu digijärkkäri! Arvatkaa olenko innoissani! :)

7 kommenttia:

Onzku kirjoitti...

Voiih, digijärkkäri! Sellanen ois kiva saada ittellekki, se vaan on niin iso, että hankala kantaa mukana laukussa, tyydyn tällä hetkellä pieneen nikoniin =). Muistathan laittaa kuvia digijärkkäristä, ois kiva nähä mikä merkki ja malli:D

Napsuliini kirjoitti...

Kuulostaa sun suunnitelmat hyvältä! Tarttis kanssa laittaa kuvatilaus menemään. Valmiita kuviakin tuossa olisi, mutta kun ne ei jaksa innostaa.... =)
Onko sulla kuvatulostinta kotona?

Ihania sun kuvat. Itsekin ollaan tehty tässä muutama kesälomareissu ja ollaan viidessä päivässä otettu yli 600 kuvaa, huh huh niitä skräpätessä.

Meillä ei ole digijärkkäriä, mutta pokkaria järeämpi kamera kuitenkin, mm. 12-kertaisella zoomilla. On kyllä huomattavasti kivempi kuvata kameralla jossa riittää ytyä myös erikoisemmissa olosuhteissa, joten onnea kamerahankinnalle!

Anonyymi kirjoitti...

Täältä löytyy onnellinen järkkärin omistaja. :) Rahaahan siihen upposi, mutta päivääkään ei ole tarvinnut katua! Ixus ei ole sen jälkeen enää oikein kelvannut. ;) Joten rohkeasti vaan kaupoille! Monet pelotteli, että en jaksa sitä kantaa mukana, mutta eipä tuo ole kyllä mikään ongelma ollut! :)

elinarsku kirjoitti...

jee! ootan innolla lisää kuvia! ihania nuokin mitä oot nyt ottanut. varsinkin tuo hiekkasydän. :)

xing kirjoitti...

Minäkin uteliaana odotan raporttia :) Oma Fotonetin kuvatilaukseni on taas (jo toista kertaa) postissa "suurikokoisena kirjeenä". Argh... Kuori on aina ennen mahtunut ja on ihan saman kokoinen kuin ennenkin

Kahvinaksu kirjoitti...

Ihania kuvia, melkeinpä inspiroiduin niistä sun puolesta...Nimittäin tuli heti mieleen muutama idea mitä voisi käyttää, jos ne olisivat omia kuviani. Innolla odotan mitä saat niistä skräpättyä :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Onzku: Mulla on muutenkin aina joka paikassa niin paljon kamaa mukana, että yks järkkäri ei siinä varmaan paljon vaikuta :D Kuvia kamerasta tulee jossain vaiheessa mutta merkistä sen verran, että oon vannoutunut canonisti :D

Napsuliini: Ei oo valokuvatulostinta itsellä, oon Fotonetin puolesta puhuja :) Vaikka joskus tietty olis ihan kiva saada joku kuva ihan heti skräpättäväksi mutta mun mielestä liikkeessä teetetyt on kuitenkin jollain tapaa laadukkaampia ja luotan niiden säilyvyyteen enemmän.

Anonyymi: Musta tuntuu kans, että tätä ostosta en tule katumaan :)

elinarsku: Kiitti :)

xing: Aika jännä juttu. Mä en oo kyllä ikinä joutunut Fotonetin tilausta postista hakemaan, aina on tullut kotiin asti.

Kahvinaksu: Kiitos :) Mullakin tulee muiden kuvia katsoessa usein mieleen ideoita kuinka skräppäisin kyseiset kuvat. Aika hassua :)