keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Haaste #64 Monipuolisesti nauhoja (osa 2)

Jos muutama Inspis-haaste onkin jäänyt välistä, niin nauhahaaste inspiroi sitten niiden välistä jääneidenkin edestä ;) Mun nauhojen seassa on jonkin aikaa jo pyörinyt melko muhkeanpuoleinen nauhakukkanen, joka pääsi nyt käyttöön.


Nopea, simppeli, kiva. Oli mahtavaa skräpätä näin nopeasti ja ilman stressiä siitä miten kaiken asettelisi.

Tykkään tuosta ihanasta Basic Greyn paperista niin kovasti etten halunnut peittää sitä yhtään enempää kuin oli tarvis. Muutakin lempparia tästä löytyy, nimittäin lintu ja nuo kirjaimet. Kaikki lintuihin liittyvä on viimeaikoina vetänyt mua kovasti puoleensa ja American Craftsin Patchwork-kirjaimet kuuluvat aivan ehdottomasti mun top 3 lempparifontteihin! Pakko kai tykätä leiskastakin kun siihen on laittanut kaikkea kivaa :)

9 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

Mäkin haahuilen kesät talvet pinkeissä reinoissa! Tykkään tosta valokuvasta, nauhan asettelusta kuvan päälle ja sivun reunoja kiertävästä piirtelystä. Täytyy muistaa ottaa reinosti :)

sannika kirjoitti...

Makea rajaus valokuvassa ja kiva tuo ricrac siinä päällä, ja tietty kukka. Mun kesämusiikkia on muuten Reino & the Rhinos, siinäkin on reinoa fiilistä kuten nimestäkin voi päätellä ;-)

Napsuliini kirjoitti...

Edellisiin lisäten aivan ihanan, mahtava väritys tässä leiskassa! Pinkki ja vaaleanpunainen vaan on niin kivoja värejä =)

ommu kirjoitti...

Kuva on hauska, taustapaperi kerrassaan herkullinen, otsikko mainio, joten tuloksena on tietenkin erittäin onnistunut sivu!

Laura kirjoitti...

Minäkin haluan vaaleapunaiset Reinot!!!! iiiik! Täällä kyllä tarvitseekin kotitossut kun on niin kylmä :(. Sinun käsiala on kyllä niin superihana!

Nannuli kirjoitti...

Tykkään todella paljon tuosta taustapaperista myöskin. Kuvan rajaus iskee myös minuun ja tuo nauhakukkanen on todella kiva.

xing kirjoitti...

Kukkanen on vaan niin ihana ja linnut, aina :)

Hemppa kirjoitti...

Tää on niin pinkki, mutta ei silti liian pinkki :) Tykkään aiheesta, nauhakukasta, asettelusta, yksinkertaisuudesta, tarvikkeista eli siis ihan kaikesta. Sä olet kyllä nauha-kuplamuovi-revintä prinsessa.

Anski kirjoitti...

Tää on niiiin huippuhieno. Tuo nauhakukka on aivan upea ja aina ihanaa tuo siksak-nauha (piti käydä itsellekin viimein ostamassa niitä nauhakaupasta kasat).
Ja ota reinosti -huipusti keksitty :D :D