maanantai 30. maaliskuuta 2009

Haaste #48 Sälää sivun täydeltä

Voi kuinka hurjasti tykkäsin uusimmasta Inspiroidu-haasteesta! Kaikki sälä kun on niin kovin mun mieleen. Esimerkkityötkin oli niin kivoja ja inspiroivia että. Mutta tässä ilman pidempiä puheita meikäläisen "sivun täydeltä".


Tykkäsin aivan valtavasti tehdä tätä! Kaikki tuntui vain osuvan niin kivasti kohdalleen.

Tekstiä ja sälää voisi tosin olla enemmänkin mutta tälle on tulossa myös kaverileiska, johon sitä tekstiä olisi tarkoitus laittaa enemmän. Ehkä siitäkin tulee myös tälläinen sälä-juttu. Alareuna varsinkin olisi vielä kaivannut jotain, mutta mielestäni mikään ei oikein sopinut tuon reiän kaveriksi. Tuo reiän kohta on muuten kulutettu puhki hiomapaperilla ja taakse on sitten liimattu erivärinen paperi. Pientä vaihtelua sille jo tutuksi tulleelle repeämälle.

Pitkästä aikaa tuli käytettyä leiskassa myös klemmareita noiden muiden vakkarikoristeiden lisäksi. Selailin viikonloppuna vanhoja leiskoja, joissa olin käyttänyt aika paljon klemmareita ja mun mielestä ne olikin oikein oivia koristeita sälä-haasteeseen.

Nauhan käyttökin on taas kivaa, kun en ole sitä viime aikoina niin paljon käyttänyt kuin joskus aiemmin tapasin. En muuten aluksi oikein perustanut tuosta American Craftsin nauhasta kun se on tuota kiiltäväpintaista, grosgrainnauhat on paremminkin mun mieleen. No nyt olen kuitenkin löytänyt oikean tekniikan tuollaisen nauhan nitomiseen. Tykkään kun se vetää kurttuun ihan erilailla kuin grosgrain.

Tuo pöllöpaperi tässä oli muuten ihan must, kun mulla on kuvissa niin pöllöt ilmeet!

12 kommenttia:

Laura kirjoitti...

aivan ihana!!! Nuo isot sassafras aakkoset on niin kertakaikkisen nameja. Tykkään sinun kuvista tosi paljon ja haluan itselleni tuon pyörän :).

Nannuli kirjoitti...

Kiva sivu, tykkään tuosta pöllöpaperipalasta. Itsekin käytin samaista kohtaa pöllöpaperia eräässä kortissa viime viikolla =)

pikkuhelistin kirjoitti...

Laura: Kiitti :) Oon kans ihan hullaantunut noista aakkosista. Kivaa vaihtelua thickerseille ja niin kiva fontti!

Nannuli: Kiitti! Juu mä itse asiassa bongasinkin sen sun kortin ennen tän leiskan tekoa, se oli tosi kiva :) Kävin vielä sitten uudestaankin sitä katsomassa kun sain tämän valmiiksi ja totesin, että samasta kohtaa oltiin saksittu :D

Bridget kirjoitti...

Ihana leiska, kivat värit ja paperit. Tuo pöllöpaperi on aivan liian söpö... :) Puhkikulutettu reikä on kiva idea, pistän muistiin!

baula kirjoitti...

Kiva sivu, reikä on aivan loisto idea. Tykkään kans tuosta pöllöpaperista, mut mistään ei tunnu ikinä löytyvän just sitä, missä tuo reuna on. Vissin siis joku muukin tykkää.. :) Tykkään kyllä niin kaikesta tässä ja niiiin ihana sun käsiala.. :D

Anonyymi kirjoitti...

kaikkea kivaa täynnä! toi reikä on just hyvä :). väreistä tykkään myös ja otsikon kirjaimista!

elinarsku kirjoitti...

ompas kiva! ja pelottavaa kuinka samoilla radoilla meitin aivot välillä on. :) käytin just tuossa viime viikolla tota samaa paperia ja leikkelin siitä palan. en vaan oo postannut sitä leiskaa, koska siinä on mun kummityttö, enkä halua sen kuvaa tänne laittaa. ja hahmottelin mun ideakirjaan joskus kk sit "reikäleiskan", jota en vielä oo saanu toteutettua, mutta samalla tyylillä kulutettu reikä siinä tulee oleen. tai useempi.
mutta joka tapauksessa taas on aivan mahtavan ihana sun näköinen leiska! ni!

xing kirjoitti...

Söpöjä nuo sienet. :) Ja ethän hämmenny, kun huomaat, että olen otsikoinut yhden sivun sinun mukaasi :)

Pia K kirjoitti...

Huippu idea toi reikä! Sopii just tuohon kuin reikä paperin kulmaan :)

Veeruliiru kirjoitti...

Tää on niin mainio, ihan tulee hyvälle tuulelle kun tätä kattoo ja se on kyllä saavutus tänään! =)

Niin sua ja niin kiva layoutti!

pikkuhelistin kirjoitti...

Bridget: Kiitti :) Täytyy kans ite testailla vielä tuota puhkikulutusta, mun mielestä se ei ihan pääse tässä kunnolla oikeuksiinsa.

baula: Kiitos! Mäkin ihan sattumalta löysin vielä pari pätkää tuota pöllöä, on se kyllä söpöä :)

lintsi: Kiitti :)

elinarsku: Kiitoksia :) Oon kans muuten huomannu tuota samaa aaltopituutta monessakin asiassa :) mutta hei niinhän sitä sanotaan, että great minds think alike (nyt tuli sellanen olo, että oon kommentoinu sulle joskus noin!) Odottelen innolla sitä sun reikäleiskaa!

xing: Mä tykkään kans noista sienistä. Siinä sivussa oli kieltämättä kyllä aika etevä otsikko ;) hihi!

Pia K: Kiitti ;)

Veeruliiru: Hyvä, että tästä oli päivän piristykseksi :) Toivottavasti oli parempi loppupäivä!

Anski kirjoitti...

Ihanan pirtsakka, syksyisen puolukkaisen värinen, nams! Ja syksyn sienetkin sieltä löytyy.
Tuo reikä on just hieno, tuli mielikuva että koeajo oli mennyt vähän huonosti joten oli tullut sivuunkin reikä kaatumisesta, hihih xD