torstai 5. maaliskuuta 2009

Haaste #44 Tunteet pelissä

Inspiroidu-haaste oli tällä kertaa aivan ihana! Iso kiitos siis guest designerina toimineelle xingille :) Haasteessa kehotettiin kirjoittamaan valittujen valokuvien herättämistä tunteista ja ajatuksista.

Olin jo huolissani etten ehtisi edes osallistumaakaan koko haasteeseen... Ensin oli kiire, sitten oli kuume! Tänään oli kuitenkin jo parempi päivä ja jaksoin istua pöydän ääreen skräppäilemäänkin. Ja asiaa saattoivat auttaa pikkuisen myös uudet ihanat paperit ;) Tässä lopputulos.


Otsikko viittaa tässä tietysti noihin kissoihin mutta myös siihen, että nuo kuvat ovat minulle todella tärkeitä ja siitä myös kerrottu journalingissa.

Tykkään hirmusti yhdistää vaaleanpunaista keltaisen ja oranssin kanssa mutta tässä se ei kuitenkaan toimi ihan niin hyvin. Tuo vaaleanpunainen on vähän liian pliisu. Tämä leiska kaipaisi vähän voimakkaampaa vaaleanpunaista ehkä jopa pinkkiä. Tämä ei siis ole omia suosikkejani mutta ei nyt kuitenkaan kamalasti ahdistakaan. Mutta journalingista tykkään mahdottomasti ja se pelastaakin tässä tapauksessa paljon. Tuo xingin tehtävänanto oli kyllä niin erinomainen, että se pitäisi lukaista läpi joka kerta ennen journalingin kirjoittamista!

Kirjoitin tällä kertaa journalingin tapojeni vastaisesti kuviopaperiin. En mielelläni kirjoita suoraan taustapaperiin, koska pelkään pilaavani koko leiskan! Jos joskus kuitenkin satun kirjoittamaan suoraan leiskaan täytyy taustana olla yksivärinen kartonki. Mutta ei kuviopaperille kirjoittaminen nyt niin kamalaa ollutkaan etteikö sitä voisi joskus toistekin tehdä.

Lisäksi tuunailin paperikukkia suihkuttamalla niihin mustetta. Tykkäsin kovasti tästä kokeilusta, kivaa vaihtelua maalin kanssa leikkimiselle (vaikka sitä maalia piti tähänkin leiskaan taas saada). Ja mitäs vielä... Niin tuo vasemman reunan keltainen ympyräjuttu on mun omasta kynästä. Tuota kuviota on tullut opiskeluaikana piirreltyä muutaman luentomonisteen kääntöpuolet täyteen! Teen ehdottomasti vielä leiskan, jossa tuota kuviota on vielä enemmänkin ;)

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hieno leiska :) niin paljon kaikkea kivaa katsottavaa. Piirtämäsi kuvio on aikas hienon näköistä! Taustapaperiin en minäkään usein kirjoittele mitään, mutta joskus tekee mieli oikaista, minkäs sille sitten tekee :D

Anonyymi kirjoitti...

Todella suloinen journaling - ja hienosti kirjoitettu taustapaperiin. Suosittelen siis jatkamaan tällä linjalla! Ja noi kukat - tartteepa skräpätä idea roiskia niihin maalia.

Anski kirjoitti...

Ihanan suloinen ja runsas sivu. Ihanat nuo kukkaset ja koristeet niissä ja tuo höyhen!

xing kirjoitti...

Paljon oleellista on sanottu jo tuossa yllä.
Tykkäsin kovasti otsikosta ja sivun vihreistä "peitoista" :)