tiistai 6. tammikuuta 2009

Vielä vanhoja

Tämän vuoden puolella olen saanut skräpättyä neljä leiskaa, eilen kolme ja tänään yhden. Mutta ennen kuin laitan uusia näytille postaan vielä pari viime vuoden tuotosta, jotka ovat jääneet postaamatta. Nämä leiskat on tehty joskus marras-joulukuun vaihteessa :D


Tässä yksi ponikuvausten otoksista :D Kuvailin lapsuuden lemppariponejani kesällä puutarhassa vanhempien luona käydessäni. Välillä on hyvä olla vähän hassu, vai mitä ;) Kuvista tuli kyllä aika kivoja. Tämä leiska menee siis lapsuusalbumiin ja kuvan alla piilojournalingissa tarinaa juuri tuosta kyseisestä ponista.


Sitten leiska, joka ei tässä kuvassa (eikä kyllä oikein albumissakaan) pääse ollenkaan oikeuksiinsa. Tässä on siis taustapaperin sijaan käytetty Hamblyn kalvoa. Innostuin tästä hurjasti mutta tälläsille kalvolle tehdyille pitäisi keksiä joku järkevä säilytys-/esillepanotapa. Ehkä näitä täytyisi ripustaa jonnekin roikkumaan :D

Ja lopuksi vielä vähän namia!

Oli ihan pakko tilata tuo Sassafras Lassin Sunshine lollipops 6x6-lehtiö, vaikka sarjan paperit on melkein kaikki 12x12-kokoisinakin tullut hankittua. Tuo sarja on vaan jotenkin niin herttainen<3 Lisäksi pari isoa Sassafras Lass-paprua (eivät oikein näy kuvassa), vähän kukkasia (piiiitkästä aikaa) ja muotoonleikattuja Bazzilleja. Pienestä olin taas iloinen :)

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

aivan ihania kumpikin!!! Tykkään älyttömästi. Kummassakin leiskassa on kyllä ihan mielettömän upea kuva! vau!

xing kirjoitti...

Kauniita sivuja molemmat!

Joskus olen nähnyt kalvoista tehtyjä sivuja esillä läpinäkyvissä kehyksissä. Ehkä sellaista voisi kokeilla? Toi kokonainen albumillinen kalvoista tehtyjä sivuja, jolloin toki tarvitsisi ottaa huomioon, että seuraava sivu saattaa näkyä läpi? Hmm..

Anonyymi kirjoitti...

poneja! jee! ihana! noi kalvoit kiehtoo muakin mut en oo vielä rohjennut. mistä oot hankkinut noi kaikki sassan paperit ym? (kuola valuen kysyy hän)

Anonyymi kirjoitti...

Hiii, poneja! Välillä on tosiaankin hyvä olla vähän hassu (sanoo ihminen, joka kuvailee animefigujaan kotipihalla) xD

Ihkupihkuja Sassafras Lass -papruja, mulle kans! Mistä noita 6x6-lehtiöitä saa?

Anski kirjoitti...

Ihania ihania! <3
Tosi nättejä sivuja molemmat taas. :)

Munkin on pakko saada noita Sassafras Lassin kaikkia ihkupihkuja papereita, oon niin monessa askartelussa kuolannut niitä, että lähtee kohta tilaukseen itsellekin.

Laura kirjoitti...

hei muruli! :) Jos haluat, niin täältä saat tilattua aussilaisen skräppi/askartelulehden ilmaiseksi kuudeksi kuukaudeksi. Siis, lehden digiversion mikä on sama kuin heidän paperiversio: http://subscriptions.creativelivingmedia.com.au/subscriptions/?affiliate=inkurablestampers

Anonyymi kirjoitti...

Viikon verran pysyin lujana, mutta sorruin sitten lopulta minäkin tilaamaan tuon Sassafras Lass -lehtiön :P