lauantai 31. tammikuuta 2009

Etsi kuvasta kissa!

Täälä ollaan hyvällä tuulella kun aurinko paistaa! Ainakin leiskoja oli nyt hyvä kuvata ;) ja onhan tuo aurinkoinen pakkaspäivä ihanteellinen pienelle happihyppelyllekin. Mutta ensin tämä viikolla tehty leiska.


Tuo kuva on niin vekkuli ja halusin tehdä leiskastakin vekkulin ja värikkään :) Kissat tykkäsivät kovasti kun muuton aikaan oli joka paikassa tyhjiä pahvilaatikoita ja epämääräisiä sanomalehtimyttyjä, niiden seassa oli kiva leikkiä.

Jälkeen päin katsottuna tuo kissa-sana näyttäisi paremmalta kun kirjaimet olisivat vierekkäin.. Tai ainakin k ja i. Nyt tuo on vähän liian sekava. Yläreunasta löytyy taas tuo tuttu repeämä :D Tässä pääsivät pitkästä aikaa käyttöön nuo piipunrassit (tuolla nimellä niitä ainakin ala-asteella kutsuttiin, mitä ne ovat oikeasti?), joita ostin joskus syksyllä skräppäystä varten. Ovat vaan jääneet aika vähälle käytölle.. Aikaisempi kokeilu löytyy tästä leiskasta.

Tuon keltaisen pilkkupaperin revittyä reunaa on rullattu sormin, että se nousisi paremmin esiin ja maaliakin leiskasta löytyy, kuinkas muuten :D Ennustan, että tuo muotoonleikattu photomattingin tapainen on mun uusi tykästys, jota alkaa tämän jälkeen näkyä leiskoissa useamminkin :D

Nyt sitten ulos reippailemaan. Heippa!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on ehkä ihanin sun tekemistä ikinä! Tykkään hirmuisesti väreistä ja tuo muotoon leikattu on ehdottomasti skräpistettävä juttu!

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, niin ihana että.. Hienoja "uusia" juttuja.. Piipunrasseja ne mullekki on aina ollu ja ne näyttää älyttömän hyvältä samoin kun ompeleet ja kehykset..

Laura kirjoitti...

samat sanat kuin omulilla.. eli tämä on myös minun suosikki sinun skräppisivuista!!! ja piparkakkureunus on aina erittäin pop! :) Hei, minä tein vasta sellaisen 'maton' alle, johon piirtelin reunukset ja sitten leikkasin niiden vierestä. No, se ei kylläkään vielä päässyt käyttöön kun ei se sitten sopinutkaan leiskaan, mutta pakko saada se johonkin käyttöön!
Ja mikä ihme se tosiaan on kissojen ja laatikoiden kanssa. Meidänkin Sokeri änkeää itsensä tyhjään laatikkoon aina kun sellainen jostakin löytyy. hih.

sannika kirjoitti...

Yhdyn kuoroon, onpa söpöstys! Ompelukehys, piippurassi, muotoonleikattu photomatting, ihania...

xing kirjoitti...

Erittäin hieno aihe :) Minäkin tykkään valokuvan muotoonleikatusta kehyksestä. Piipunrasseille on varmasti joku "virallinenkin" nimi, mutta ei aavistustakaan mikä se on :)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tosi kovasti! <3 Hauska kuva (niiiin tuttu juttu tuo laatikoihin änkeäminen), pirteät värit, kiva sommittelu, ihana tuo muotoon leikattu kehys jnejnejne... :D

Anonyymi kirjoitti...

Upea leiska, ei voi muuta sanoa ja ihana tuo kuva! Blogissani on sinulle jotain !

Anski kirjoitti...

Aihihih mikä kuva :D Kisulit ne vaan on niin höpsöjä <3
Älyttömän nätti sivu taas. Ihanat ompelukset reunoissa ja herkkuvärit.

Ja joo, kyllä ne mullekin ihan piippurasseja on.

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitos kaikille kivoista ja päivää piristävistä kommenteista :)