maanantai 26. tammikuuta 2009

Sekametelisoppaa

Otsikossa kuvailtua luvassa tähän postaukseen! Aloitetaan jauhamalla aina vaan siitä Intohimona skräppäys-tapahtumasta (mutta kun sielä oli niin mahtavaa!) Eli siis tässä ensiksi varsin maltillisena pysyneet ostokseni.


Kuvasta puuttuu muutama paperi, jotka on jo käytetty ;) 12x12 papereiden lisäksi mukaan tarttui Basic Grey 6x6 lehtiö, Page talker (odotan malttamattomana, että saan tuon käyttöön!), pari kivaa teippirullaa, Robin´s nest "pallukoita" (nämä on niiiiin ihania!), journalinglehtiö sekä pari arkki siirtokuvia ja kirjaintarroja. Voi mikä itsehillintä mulla olikaan kaiken sen ihanan tavaramäärän keskellä ;)

Ostosten lisäksi reissusta oli kyllä muutakin kotiin viemistä, nimittäin kilpailumateriaalit ja palkinnot. Omulin blogista löytyy juttua kilpailussa käytetyista materiaaleista eli kurkatkaa sieltä. Palkintopussista löytyi sitten seuraavanlaisia ihanuuksia.


Neljä Thickers-arkkia ja Basic Greyn siirtokuvia. Nam!


Nyt on Grungeboard-kirjaimiakin varastossa hetkeksi ;) Toinen pakkaus yleisöäänestyksen voitosta ja toinen Thickersien kaverina ykköspalkinnossa.

Näiden lisäksi palkintoon kuului Fiskarsin ScrapBoss kohokuviointisetti, jota kokeilen heti kun ehdin. Testausraporttia tulee kyllä sitten :) Meidän Pötkö on muuten ihastunut siihen vekottimeen! Pötkö tykkää nimittäin nukkua sen päällä :D

Sitten vielä asiasta sahaan. Maissi ja Sammacco muistivat mua tämmöisellä. Kaunis kiitos :) Tekin olette oman nappulanne ansainneet!En nyt nimeä erityisesti ketään seuraaviksi nappulan saajiksi, koska blogimaailmasta löytyy niin paljon inspiroivia ja innostavia ihmisiä! Osan teistä sain tavata Tampereella ja olen erittäin iloinen siitä! Toivottavasti törmäillään vielä usein jatkossakin :)

3 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Edellisessä leiskassasi oli noita Robin's nest -helmiä (vaimitänenytolikaan) eikö ollutkin? Millä oikein olet ne kiinnittänyt, kun en kuvista saa millään selvää..?

pikkuhelistin kirjoitti...

Juu oli :) Kaikkein parasta kiinnittämiseen on glue dotsit eli räkäpallot :D Ei jää näkyviin mistään ja pysyvät hyvin kiinni.

Pia K kirjoitti...

Ok :) Niitä mäkin käytän silloin kun ovat tarkoitukseen sopivia.