maanantai 19. tammikuuta 2009

Tämä on nyt sitten se...

Jos olisin osallistunut Inspiroidu-haasteeseen, jossa oli tarkoitus käyttää viime vuoden suosikkikuvaa, olisin käyttänyt tätä. Ehdottomasti! Säästin tätä kuitenkin Vuoden skräppääjä kilpailun finaaliin :) Ennen finaalia ajattelin, että tätä haluaisin käyttää ja toivoin, että materiaalit sopisivat kuvan kanssa yhteen. Ja voi älytön mikä tuuri mulla kävikään! Värit ihan yks yhteen kuvan kanssa :)
Tykkäsin ihan hurjasti annetuista materiaaleista ja olin superiloinen kun käytettävissä oli myös maalia. Maalien kanssa otin vähän tietoisen riskin, niistä kun ei ikinä voi mennä takuuseen miten ne käyttäytyvät. Nuo siveltimen vedot roiskeiden alla jäivät kieltämättä vähän harmittamaan mutta eivät sitten ilmeisesti olleet kuitenkaan kamala katastrofi :D Toinen harmittamaan jäänyt asia näin jälkikäteen katsottuna on nuo hivenen liian pitkät nauhat. Mutta itse sitä kai on ankarin tuomari itselleen :D Leiska on kuitenkin aika tyypillistä mua ja oon tyytyväinen, että pidin sen oman linjani.

Kilpailutilanne oli aika jännä kokemus. En panikoinut läheskään niin paljon kun olin etukäteen kuvitellut ja tekeminen oli aika rentoa alusta asti. Alunperin ajattelin kyllä, että en luultavasti(/toivottavasti) väkerrä kilpailutyötä annettua kolmea tuntia mutta loppujen lopuksi palautin työni varttia ennen kilpailuajan päättymistä. Osa maaliroiskeista oli silloin muuten vielä märkiä!

Vieläkin tuntuu hieman epätodelliselta ja hassulta, että tällä se voitto irtosi. Hurjan paljon oon kyllä saanu onnitteluja. Isoiso kiitos teille kaikille niistä (yritän vastailla kommentteihinkin tässä alkuviikon aikana) ja postailla lisää ostoksista, palkinnoista, kisamateriaaleista, minialbumi workshopista yms.

Edit. Tuomariston kommentit:
Onnistuit työssäsi ilahduttamaan tuomariston tavalla, jolla olit asetellut otsikon ja vuosiluvun kirjaimet ja numerot. Hyvä, omaperäinen idea! Kehystys sivun reunoilla on onnistunut ja antaa työlle ryhtiä. Onnistunut jatkumo kuvan ja koristeiden kanssa, sivu ja kuva ovat yhtä. Chipboard on aseteltu todella kekseliäästi kuvan taakse! Maaliroiskeet ovat aivan mahtavat!

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se on pettämätöntä Pikkuhelistin-tyyliä. Sun tyylistä vois tehdä wikipediaan tyhjentävän kirjoituksen! XD

Sen verran sain yhdesta kuvasta jo aihemmin tihrustettua, että näin saman kuvan kuin täällä blogissa!

Kolme tuntia kuulostaa yhtäkkiä paljolta ajalta, mutta tuollainen tilanne voi olla kyllä niin outo ja jännä, joten hyvä että aikaa oli riittävästi!

Laura kirjoitti...

Minä luulen että minulle olisi kyllä iskenyt paniikki jos olisin ollut tuollaisessa kilpailutilanteessa. käääääääääk!!!! Mutta hienon leiskan sinä sait kyllä aikaiseksi! mahtavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Moips! Oli kiva tavata/tutustua viikonlopun aikana! :)

Onnea hurjasti vielä, olet kyllä tittelin arvoinen!

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyllä voittosi ansainnut! Sivusi on hieno vaikka sun itsekriittisyys on aika kova nauhojen pituudesta...itse olisin tuskin saanut lainkaan nauhoja sivuun ;)

ammax kirjoitti...

ONNEA! Tunnustan olevani skräppäilyn(kin) osalta ihan pihalla, mutta Waude! Tunnistan uppen työn! Siis ihan mieletön!
Ehkä joskus ittekin jotain uskaltais testata...

Pia K kirjoitti...

No kyllä onkin hieno, ja taattua sua!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kyllä taattua Pikkuhelistin-laatua, ja kuvakin on tosi ihkupihku <3

Mä en taatusti olisi saanut kilpailutilanteessa (tai yleensäkään siellä tapahtumassa :P) aikaiseksi minkäänlaista sivua... Mutta olisi ollut niiin muksaa tavata sut ja kaikki muut "blogitutut", harmittaa kun en päässyt tapahtumaan. Toivottavasti ensi kerralla :)

Anonyymi kirjoitti...

paljon onnea! on kyllä ihan sun näkönen leiska. maalit ja kaikki. ja sit kun vielä jotkut kävi sua häiritsemässä kesken kaiken. ;) mutta oli ihana nähdä. lisää kuvia vaan äkkiä näytille!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea minultakin! Ihana sinä-sivu!
olisi kyllä ollut kiva nähdä mutta joku toinen kerta sitten...

Anonyymi kirjoitti...

onnea onnea onnea!!!!!! upea sivu, aivan ihku kuva! hyvä kun pidit kiinni omasta tyylistäsi. oli ihan tositosi kiva tavata lauantaina :)!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut voitostasi. En ihmettele, sivu on todella hieno. Olen sitä tässä tovin ihalillut. Kuva sivullasi on myös niin hienosti onnistunut.

Anonyymi kirjoitti...

Pieni yllätys sinulle on blogissani :)

Anniska kirjoitti...

Onnittelut voitosta! Tuo leiskassa oleva kuva on kyllä hyvin onnistunut :D

Sammacco kirjoitti...

Onnea vielä kerran! Minunkin blogissani on sinulle pientä...

TaijuS kirjoitti...

Onnea voitosta!!
Todella näyttävä, sointuva ja mahtava tämä sinun voittotyösi. Aivan mahtava!

Itse vain kortteilen, mutta haaveena olisi kokeilla tehdä jonkinlainen skräppi. Vanhemmillani olisi kesällä 45v-hääpäivä. Heidän yhteinen taipaleensa olisi erinomainen aihe, mutta luulen, että kuvamateriaalin kokoaminen voi tuottaa vaikeuksia.

Anski kirjoitti...

Tää on kyllä niin mielettömän hieno! Vielä kerran isot onnittelut voitosta, meni oikeaan osoitteeseen :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voitosta!
Onpa todella hyvännäköinen sivu, kuva ja teksti siihen hyvin sattuva, kiekurat ja nuo nauhat hauskasti laitettu, maalipläjäys antaa "rosoisuutta"

TARJA L kirjoitti...

Onnittelut voitosta! Sivu on todella hieno ja värikäs. Teksti on just nappiin.

pikkuhelistin kirjoitti...

Ella Eliisa: No ei kai nyt ihan wikipediaan sentään :D

Musta tuo kolme tuntia tuntui myös aika pitkältä ajalta ja etukäteen arvelin, että tuskin tulee niin kauaa sielä väkerrettyä. Toisaalta siinä kävi väkeä aina välillä jututtamassa ja jutellessa en työstänyt leiskaa ollenkaan joten siinä mielessä oli hyvä, että aikaa oli riittävästi. Ettei mennyt sitten vähäinen aika höpötellessä :D

Laura: Mä kans mietin, että mitä jos meen ihan lukkoon enkä saa mitään tehtyä mutta kummasti rentoutti kun näki ne materiaalit ;) Tilanne oli muutenkin aika rento ja tekeminen helppoa.

Heidi: Heissan! Tosiaan ja toivottavasti nähdään vielä uudestaan samoissa merkeissä :) Kiitos kovasti onnitteluista! Hei suakin haastateltiin ja kuvattiin Annaan ;)

Wilhenny: Kiitos :) Itse varmaan katsoo omia tuotoksiaan aina erilailla kuin muut mutta on ne aina vaan mun mielestä liian pitkät :D

amma: Kiitos kivasta kommentista :) Ei muuta kuin kokeilemaan skräppäystä mutta pienenä varoituksen sanana... Tähän jää koukkuun <3

Pia K: Kiitti :)

Laurana: Kiitos! Tuo kuva on kyllä niin mun eniten lemppari ikinä! Mä sain tämän lisäksi kolme sivua tehtyä tapahtumassa vaikka mietin kans etukäteen, että mitenköhän onnistuu :D Netistä tuttujen tapaaminen oli kyllä tapahtuman parasta antia. Huippua kun oli sali täynnä porukkaa, joka oli samalla aaltopituudella :)

elinarsku: Kiitos! Kyllä tästä juu löytyy ne mun tyypilliset elementit :) Häiriö oli vissiin hyväksi ja rentoutti tunnelmaa :) Laitan niitä muita leiskoja tässä kunhan jaksan kuvata ne :)

shys: Kiitos :) Harmi kun missasit tapahtuman mutta tosiaan ens kerralla sitten!

lintsi: Kiitti! Kuva on kyllä ehdottomasti omia suosikkeja <3 Oli kiva nähdä suakin ja sun vauveli oli kyllä niin suloinen ettei mitään rajaa!

Armiida: Kiitos paljon!

Onnittelut voitostasi. En ihmettele, sivu on todella hieno. Olen sitä tässä tovin ihalillut. Kuva sivullasi on myös niin hienosti onnistunut.

Maissi: Oi :)

Anniska: Kiitos. Tuon kuvan ympärille oli kyllä helppo lähteä työstämään varsinkin kun annetut materiaalit sopivat niin täydellisesti kuvan väreihin.

Sammacco: Kiitos! Kylläpäs te nyt palkitsette mua ;)

TaijuS: Kiitos kivasta kommentista :) Lahjaidea kuulostaa aivan loistavalta kunhan vaan kuvia saisi kasaan :) Ehkä kuvien puutteessa voisi keksiä jotain muuta vanhempiisi liittyvää materiaalia, jota voisi hyödyntää?

Anski: isosti kiitti! :)

Ritva: Kiitos :) Tuo rosoisuus on juuri se syy miksi käytän maalia ;)

TARJA L: Kiitos! Pientä lapsenmieltä täytyy aina löytyä ;) Onnittelut voitosta! Sivu on todella hieno ja värikäs. Teksti on just nappiin.